Contact Vloerenboerderij

De Vloerenboerderij houten vloeren partner showrooms staat vol trots in Noord Nederland. In de regio Zwolle en in de regio Groningen. Goed bereikbaar voor iedereen. Met vragen kun je uiteraard ook rechtstreeks bellen. 0521-515432

De Vloerenboerderij met de mooiste houten vloeren In de regio Zwolle en in de regio Groningen. Goed bereikbaar voor iedereen. Uitgebreide showrooms geopend op afspraak, dus alle tijd voor de klant. Overal liggen prachtige kwaliteits houten vloeren voor aantrekkelijke prijzen.  In Noord Nederland zijn de Houten vloeren uitgestald in twee uitgebreide expo woningen in Steenwijk. In deze expo woningen ben je zowel dagelijks maar ook ‘s-avonds welkom. In de vestiging regio Groningen kun je elke zaterdag terecht. Van te voren wel even bellen s.v.p..
Kom je langs zonder afspraak dan ben je natuurlijk van harte welkom. Het risico dat we niet de tijd kunnen bieden die we zouden willen bieden is vrij groot, want onze agenda staat zeer regelmatig helemaal vol, er heerst bij de vloerenboerderij altijd een gezellige drukte…. van overal komen houten vloeren liefhebbers naar ons toe…. Eerst even bellen is dus een aanrader. Gebruik hiervoor contact met de Vloerenboerderij.

SERVICE: voor alle servicegevallen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij coördineren zelf al onze te leggen houten vloeren., heel Noord Nederland is ons werkgebied. Neem dus voor service contact met de vloerenboerderij op. Ook als je elders een houten hebt gekocht, monteren wij die ook voor jou.

Dus houten vloeren voor Zwolle en verre omgeving en hetzelfde geldt voor de houten vloeren showroom regio Groningen.