Contact Vloerenboerderij

De Vloerenboerderij houten vloeren partner showrooms staat vol trots in Noord Nederland. In de regio Zwolle en in de regio Groningen. Goed bereikbaar voor iedereen. Met vragen kun je uiteraard ook rechtstreeks bellen. 0521-515432
Maar ook met misschien wel de mooiste houten vloeren showroom in Limburg (regio Roermond) 0475-593531

De Vloerenboerderij met de mooiste houten vloeren In de regio Zwolle en in de regio Groningen. Goed bereikbaar voor iedereen. Uitgebreide showrooms geopend op afspraak, dus alle tijd voor de klant. Overal liggen prachtige kwaliteits houten vloeren voor aantrekkelijke prijzen.  In Noord Nederland zijn de Houten vloeren uitgestald in twee uitgebreide expo woningen in Steenwijk. In deze expo woningen ben je zowel dagelijks maar ook ‘s-avonds welkom. In de vestiging regio Groningen kun je elke zaterdag terecht. Van te voren wel even bellen s.v.p.. Kom je langs zonder afspraak dan ben je natuurlijk van harte welkom. Het risico dat we niet de tijd kunnen bieden die we zouden willen bieden is vrij groot, want onze agenda staat zeer regelmatig helemaal vol, er heerst bij de vloerenboerderij altijd een gezellige drukte…. van overal komen houten vloeren liefhebbers naar ons toe…. Eerst even bellen is dus een aanrader. Gebruik hiervoor contact met de Vloerenboerderij.

SERVICE: voor alle servicegevallen inzake vloerrenovatie 0521-515432 kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij coördineren zelf al onze te leggen houten vloeren., heel Noord- en midden Nederland is ons werkgebied. Neem dus voor service contact met de vloerenboerderij op. Ook als je elders een houten hebt gekocht, monteren wij die ook voor jou.

De Vloerenboerderij ontwikkelde nu al meer dan 25 jaar geleden het verouderingsproces van eiken vloeren. Deze ontwikkeling duurt nog steeds voort en deze massieve- alsook multiplanken worden nog steeds door geheel Nederland geleverd. Contact opnemen met al je vragen? dat doe je toch gewoon.