Contact met de Vloerenboerderij
Regio Amsterdam en Zwolle  info@devloerenboerderij.nl

De Vloerenboerderij/Vloerderij houten vloeren partner showrooms staat vol trots in West- en Noord Nederland. In de regio Zwolle en in de regio Amsterdam. Goed bereikbaar voor iedereen. Uitgebreide showrooms geopend op afspraak, dus alle tijd voor de klant. Overal liggen prachtige kwaliteits houten vloeren voor aantrekkelijke prijzen.  In Noord Nederland zijn de Houten vloeren uitgestald in twee uitgebreide expo woningen. In deze expo woningen ben je zowel dagelijks maar ook ‘s-avonds welkom. In de vestiging regio Amsterdam kun je terecht ‘s-woensdags t/m zaterdag vanaf 10.00 uur. Van te voren wel even bellen.
Kom je langs zonder afspraak dan ben je natuurlijk van harte welkom. Het risico dat we niet de tijd kunnen bieden die we zouden willen bieden is vrij groot, want onze agenda staat zeer regelmatig helemaal vol, er heerst bij de vloerenboerderij altijd een gezellige drukte…. van overal komen houten vloeren liefhebbers naar ons toe…. Eerst even bellen is dus een aanrader. Gebruik hiervoor contact met de Vloerenboerderij of bel hier voor regio Amsterdam en hier voor Noord-Nederland.

Eiken vloeren Groningen en Den Bosch

Wil jij ook zo’n mooie massieve eiken vloer? neem dan snel kontakt met ons op.

SERVICE: voor alle servicegevallen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen, wij coördineren zelf al onze te leggen houten vloeren., heel Nederland is ons werkgebied. Neem dus voor service contact met de vloerenboerderij op. Ook als je elders een houten hebt gekocht, monteren wij die ook voor jou.

De Vloerenboerderij al bijna 20 jaar in houten vloeren.

Dus houten vloeren voor Zwolle en verre omgeving en hetzelfde geldt voor de houten vloeren showroom regio Amsterdam. Vanuit Amsterdam sta je  zo bij ons voor de deur.