Eiken houten vloeren Groningen

Te koop voor super soepele prijzen

Eiken houten vloeren Groningen? die bewerken we zelf, dus verouderen, roken, schrapen en borstelen. In de Vloerenboerderij in Borgercompagnie ( provincie Groningen ) worden deze eiken houten vloeren speciaal bewerkt. Ook is hier in Borgercompagnie de showroom voor Noord Oost Nederland.

Eiken houten vloeren showroom

Een eiken houten vloeren showroom met een groot scala aan super betaalbare eiken houten vloeren. Alles is hier te zien op grote oppervlaktes. Houten vloeren afkomstig uit heel Europa. Maar het meeste eikenhout komt uit Frankrijk en Oekraine. Eiken houten vloeren Groningen? Je vindt ze in de showroom in Borgercompagnie.

In de ambachtelijke werkplaats in Borgercompagnie worden bijna alle vloerenbehandelingen uitgevoerd. Van onze eiken vloeren leveranciers betrekken we ook ruig eiken wat tegenwoordig heel trendy is voor Bourgondische. Eiken houten vloeren Groningen. Ja want ook is de Vloerenboerderij ( Showroom Steenwijk ) actief voor Amsterdam e.o. Ook hier zijn we al weer heel lang bezig…Want enkele jaren geleden al begonnen enkele Amsterdamse vloeren klanten ons te bezoeken in de vloeren expo woningen in Steenwijk en nog steeds komen er nog wekelijks Amsterdammers bij ons over de vloer. Door de polder is het vrij snel te doen en de keus is in deze 2 showvloeren expo woningen erg groot. Eikenhouten vloeren blijven razend populair, waar dan ook in Nederland.

Heden ten daagse modetinten

De eiken houten vloeren worden door ons grotendeels bewerkt met natuurolie. Zowel naturel als ook hele mooie heden ten daagse modetinten. Olie is erg mooi en super natuurlijk. Niks geen geglim maar mooie zachte kleurstellingen. Nee lak is er haast niet meer bij. Eikenhouten vloeren verdienen olie zeggen we weleens. Eiken houten vloeren Groningen, Amsterdam, Zwolle en Steenwijk. De prijzen van onze eiken houten vloeren zijn altijd al scherp geweest, we hebben het zelf in eigen hand en dat scheelt. Eiken houten vloeren laten zich geweldig bewerken door ze bijv. te verouderen of speciaal te kleuren met olie. Eiken houten vloeren zijn wel de meest populaire vloeren in Nederland. Wil jij zelf je eiken vloer leggen? klik dan hier maar.