Houten vloeren Leeuwarden

Houten vloeren Leeuwarden? Te koop voor super vriendelijke prijzen. We maken ze in Drachten. Dus planken verouderen en roken, maar ook schrapen en borstelen.

We kunnen vrijwel de gehele houten vloeren collectie voor scherpe prijzen aanbieden. Deze showroom voor heel Friesland is op afspraak geopend. Bel ons voor je persoonlijke afspraak en wachten is er niet bij. Direct aan de beurt dus.

Sterk in Vloerenvakwerk

Houten vloeren showroom Leeuwarden. Top Collectie

Houten vloeren Leeuwarden: Een houten vloeren showroom met een groot assortiment betaalbare eikenhouten vloeren. Het complete vloeren arsenaal is hier te zien op grote oppervlakten. Houten vloeren afkomstig uit alle delen van Europa. Het meeste eikenhout komt trouwens uit de Oekraïne. Houten vloeren Leeuwarden? Je vindt ze in de showroom onder de rook van Leeuwarden. Hier worden niet alleen houten vloeren verkocht, maar vanuit hier worden ook de vloer- en parketrenovaties voor Noord Nederland verzorgt. De Vloerenboerderij bestaat alweer bijna 25 jaar, dus genoeg ervaring en vakmanschap aanwezig. De Vloerenboerderij startte ooit in  Groningen met het verouderen en schrapen van eiken vloeren. Houten vloeren Leeuwarden? Veel keus en lage prijzen.

De Vloerenboerderij niet alleen in Leeuwarden

Van onze houten vloeren leveranciers betrekken we ook ruig uitziend eiken wat vandaag de dag heel trendy is voor houten vloeren. Houten vloeren Leeuwarden. Ja want ook is de Vloerenboerderij sinds kort actief in Limburg. Want nu alweer geruime tijd geleden begonnen enkele Limburgse vloeren klanten ons te bezoeken in de vloeren expo woningen in Steenwijk. Zodoende is er nu ook een verkooppunt in de buurt van Roermond bij gekomen.

Houten vloeren en modetinten

De meeste houten vloeren worden grotendeels voorzien van natuurolie. Naturel basis tinten als ook hele mooie modetinten passend bij vandaag de dag. Houten vloeren Leeuwarden gebruikt als het even kan olie. Olie fijn om mee te werken en super natuurlijk. Niks geen glimmend oppervlak maar mooie zachte kleurstellingen. Nee lakken is er bijna niet meer bij. Houten vloeren verdienen olie wordt er weleens gezegd. Houten vloeren Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. De houten vloeren prijzen bij de Vloerenboerderij  zijn door de jaren al scherp geweest, we hebben de productie voor een groot gedeelte zelf in eigen hand en dat scheelt een boel.

Houten vloeren laten zich heel goed bewerken door ze om eens wat te noemen  te verouderen, te borstelen of speciaal te kleuren met antiekolie. Houten vloeren zijn onderhand wel de meest populaire vloeren in ons land. Wil jij zelf je eiken vloer liever leggen? klik dan hier maar. Eiken houten vloeren Leeuwarden met een overzichtelijke showroom. Een Friese boerderij vol met houten vloeren.