Parket Groningen

Ongelooflijk mooi parket voor ieders budget.

Parket en parketvloeren in het algemeen zijn erg geliefd in Groningen.
Dit komt ook omdat er nu al weer enkele jaren  een erg veilig planken parket op de markt is. Dit is een lamelparket wat onbeweeglijk gelegd kan worden. Parket hoef dus niet alleen een stroken uitvoering of een visgraat te zijn.

Parket Groningen voor vriendelijke prijzen

De Vloerenboerderij verkoop traditioneel massieve houten vloeren, voornamelijk van Frans eiken waar ook heel goed parket van gemaakt kan worden. Wij hebben dan ook hele scherpe lamelplanken aanbiedingen in diverse breedtes en diktes. Deze super stabiele vloeren verkopen we al vanaf   € 31.- per m2. (incl. btw.)

Parket in combinatie met vloerverwarming

Parket in de vorm van een Multiplank gaat heel goed samen met vloerverwarming. Deze lamelplanken zijn erg stabiel en vertonen nauwelijks werking en ze zijn enkele jaren geleden speciaal ontworpen voor vloerverwarming. De Multiplank parketvloeren kunnen in diverse breedtes en diktes geleverd worden en de optiek is praktisch gelijk aan die van een massief eiken plank. Alleen de techniek is anders. Parket Groningen dus.

Ook in de provincie Groningen wordt parket afgewerkt met olie al heel lang gewaardeerd. Er ontstaan de mooiste tinten. Er is een grote diversiteit aan kleuren, maar er zijn er maar een paar die er met kop en schouders bovenuit steken en dat zijn met name de Antieke traditionele kleur, gevolgd door de tinten wit en grijs. We spreken over olietinten, lak komt steeds minder voor en olie heeft een mooie zachte natuurlijke uitstraling. Er zijn allerlei kleurgraduaties mogelijk. Een multiplank laat zich goed bewerken, dus ook het verouderingsproces kan op deze parketsoort zeker gebruikt worden, optisch zijn er dan weinig verschillen met een massieve plank. Parket Groningen komt dus in verschillende vormen.

Parket Groningen met een zeer uitgebreide collectie in Borgercompagnie onder de rook van de Stad. In deze showroom ligt o.a. een prachtige visgraatparket. Je kunt dan zelf zien hoe een vrij grote visgraat eruit ziet. Ook leggen wij parketvloeren in Groningen. Parket leggen is trouwens een speciaal van, maar hiervoor beschikken we over vakmannen die dit letterlijk en figuurlijk goed onder de knie hebben. Parket leggen in Groningen is bij ons in goede handen.