Multiplank aanbiedingen

Multiplank aanbiedingen voor Groningen en Drenthe

Op de foto wel een hele mooie multiplank en ligt ook in de aanbiedingsfeer, geloof het of niet voor € 37.95 heb je al zo’n prachtige stabiele vloer met een massief eiken toplaag.  Je kunt hem krijgen met of zonder vellingkant. Hij is 16 mm dik en 22 cm breed.

Multiplank aanbieding

Een multiplank aanbieding. Te bewonderen in de showroom in Groningen en in Eemnes.

Echt geweldige multiplank aanbiedingen bij de Vloerenboerderij, Onderstaand  een zeer speciale aanbieding van een vlotte en heel goed in de markt liggende lamelplank van totaal 15 mm dik, de eiken toplaag is 3 mm en deze plank is super gek op vloerverwarming. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen en net als de hele multiplank familie uitermate standvastig. Deze aanbieding bestaat uit een mix van A B en C., dus getekend met noestjes en nerfjes. Een Bourgondisch smoelwerk dus, vooral als je zo’n schitterend mooie  plank in een antiekolie zet. En…, we verkopen deze prachtplank 22 cm breed voor € 33.95

Multiplank aanbiedingen in Groningen maar ook in Eemnes.

Prachtige collectie verouderde multiplank vloeren in de showrooms. kom ze bekijken in Groningen en Eemnes.

Je kunt deze multiplank aanbiedingen zwevend leggen op een warmte doorlatende ondervloer, maar natuurlijk zijn ze ook goed te verlijmen, dus rechtstreeks op de betonvloer, ze liggen super stil en bezitten een goed warmtedoorlaat.

Multiplank aanbiedingen voor Groningen en Noord Holland

Specificaties Multiplank aanbiedingen.
Naast de behandeling met natuurolie of watergedragen lak kunnen de multiplanken speciaal worden bewerkt. De mogelijkheden om je houten vloer net dat karakter te geven dat precies bij jou past zijn legio. Verouderen en kastijden of trommelen, roken, borstelen en schrapen het kan allemaal. De diktes 12+3, 9+3 en de 12+4 zijn prima geschikt voor jouw woonkamer en ze kunnen dus gewoon op vloerverwarming of aardverwarming. De vloer kan verlijmd worden op de cement dekvloer.

Multiplank aanbiedingen te kust en te keur bij de Vloerenboerderij in Borgercompagnie en ook kun je deze multiplank aanbiedingen bekijken in Eemnes, want ook hier liggen ze in allerlei soorten en maten. klik hier voor kontakt met Eemnes.
Ook is in Eemnes de houten vloeren groothandel gevestigd, de groothandel levert aan winkeliers in de regio. Ook worden hier in de werkplaats houten vloeren bewerkt, zoals het verouderen en het olien. Dus hier vind je ook de multiplank aanbiedingen voor Amsterdam.