Showrooms van de Vloerenboerderij

Houten vloeren en parket showroom in Groningen. Die moet je echt eens bezoeken.

Showroom Groningen

In Groningen bevindt zich misschien wel het meest ambachtelijke filiaal. Hier begon het ooit met het bewerken van houten vloeren en deze vestiging is inmiddels nog verder uitgebreid met een allesomvattende collectie houten vloeren. Kortom een ambachtelijke werkplaats en showroom van wel 1200 m2  afgeladen met houten vloeren en parket. Misschien wel de interessantste houten vloeren showroom van Groningen. 

Een vloerkleed op een houten vloer staat vaak heel goed

Showroom Leeuwarden

In Marsum onder de rook van Leeuwarden bevindt zich de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Friesland. Jan Kleefstra samen met z’n zoon verkopen hier een volledig programma houten vloeren en parket. Ook verzorgen ze complete renovaties. De locatie is uniek. Ook wordt de belangstelling uit Noord Holland steeds groter. Alle vloeren liggen hier in een originele Friese boerderij. Zo’n showroom als deze vind je nergens in Friesland. Kom snel langs.

Houten vloeren showroom in Steenwijk. Wel een hele mooie showroom

Showroom Steenwijk

In Steenwijk in de regio Zwolle vind je 2 uitgebreide aan elkaar gekoppelde showvloeren expo woningen en hier op wel meer dan 300 m2 kun je alle houten vloeren op grote oppervlaktes zien. Nergens vind je zo’n originele houten vloeren setting. Super origineel. ’t Is net alsof je thuis bent. Deze vestiging is op afspraak de gehele week geopend en ook ’s-avonds kun je hier terecht. Jouw vloer ligt hier al te wachten. Houten vloeren voor Zwolle en de hele regio.

Olie op parket, dat is een goed idee

Showroom Buggenum (L)

In Buggenum bevindt zich een super ambachtelijke filiaal. Gevestigd in een oude Limburgse bakkerij Hier worden houten vloeren op een ambachtelijke wijze bewerkt. En deze werkplaats/showroom is uitgebreid met een allesomvattende collectie houten vloeren collectie van de Vloerenboerderij. Kortom een super uitgebreide en allesomvattende werkplaats en showroom van wel 350 m2 afgeladen met de meest uiteenlopende houten vloeren. Dit is wel de mooiste houten vloeren showroom van Limburg.

Unieke visgraatvloer

Ook deze geweldige visgraatvloer kun je bewonderen in de showrooms van de Vloerenboerderij. Ook kun je je huidige parketvloer door ons op laten knappen. Parketrenovatie en houten vloer renovatie doen wij door alle Noordelijk provincies.