Houten vloeren showroom Den Bosch

Een houten vloeren showroom met fabriekspresentaties voor midden en Oost Brabant.

In de regio Brabant zijn eiken houten vloeren en parket erg gewild. Dat vind je dan ook direct terug in Den Dungen bij Den Bosch. Hier komt men vloeren kijken ( en kopen) uit heel Brabant. Plaatsen zoals bv. Eindhoven, Oss, Veghel, Uden en Helmond zijn

Sterk in vloerenvakwerk

Super veel houten vloeren maar ook dat ene speciale visgraatparket. Parketvloeren die erg goed passen in dit deel van Brabant met z’n prachtige landschap. Deze Brabantse regio past naadloos bij de stoere uitstraling van eikenhouten vloeren.

Showroom Den Dungen: Het Schild 15a 5275 EB Den Dungen 073-5943786

Houten vloeren showroom Den Bosch: Er zijn in deze regio nogal wat aanbieders van parket en houten vloeren. Dit zijn vaak traditionele parket-specialisten. Ze gaan vaak anders om met de echte houten vloeren dan juist de planken specialisten De Vloerenboerderij samen met de partnershowroom in Den Dungen zijn al 25 jaar pure planken specialisten. De meerlaags brede planken hebben dan ook geen geheimen . De prijzen zijn bijzonder aantrekkelijk. 

De Vloerenboerderij verkoopt ook die trendy planken visgraat. Dus ook visgraatparket in Den Bosch en regio. Mini stroken leveren we ook, maar de brede en lange planken zijn favoriet.

Duurzame parket in houten vloeren showroom in Den Bosch

Een houten vloer is bedoeld voor jaren. Het vergt een hele investering. Maar een parketvloer met massieve toplaag gaat onvoorstelbaar lang mee. De zo geweldig populaire Multi-planken met toplaag liggen ook in de showroom. Ze zien er schitterend goed uit, zijn decoratief, zeker niet duur en 100% duurzaam. Ook erkingsvrij, dat mag ook gezegd worden. Bezoek dus maar snel de houten vloeren showroom Den Dungen.

Houten vloeren showroom met Fabrieks Top Collectie

In Den Bosch (Den Dungen) vind je een zorgvuldig samengestelde collectie parketvloeren. De prijzen zijn heel sympathiek, de planken heel gaaf en de service is ouderwets.