Vloeronderhoud

Het zwaartepunt van het Vloervast vloeronderhoud ligt in de 3 Noordelijke provincies en Noord West Overijssel. Al meer dan 25 jaar zijn we hier voortrekker en specialist in het houten vloeren segment. Zowel de verkoop van houten vloeren als het onderhoud hiervan is ons dagelijks werk.

Het onderhoud van houten vloeren, maar ook de totale renovatie hiervan is een erg belangrijk aspect, een houten vloer verkopen is één, maar het onderhoud is vaak een ander verhaal.

Vakkennis

Bij vloeronderhoud komt minstens zoveel vakkennis te pas. En die is bij ons ruimschoots aanwezig. Het onderhoud, maar ook een totale remake maken wij mogelijk voor een faire prijs en het is niet voor niets, dat wij steeds vaker houten vloeren een nieuwe toekomst geven. En het ook daarom, dat de Vloerenboerderij steeds vaker voor vloeronderhoud ingeschakeld wordt. Met name vloeronderhoud in Groningen. We onderhouden niet alleen plankenvloeren, maar ook traditioneel parket en steeds weer wordt zo’n houten- of parketvloer helemaal nieuw. Vraag daarom ook maar snel een offerte aan en je zult zien, dat totaal onderhoud van je houten vloer of parket niet duur hoeft te zijn. De Vloerenboerderij doet dus vloeronderhoud in Zwolle en verre omgeving, maar ook in Zwolle.

Houten vloeren: Houten Vloer onderhoud met vloerolie

Parket is een overkoepelende naam voor houten vloeren. Hiervoor worden diverse houtsoorten gebruikt waarbij eiken wel het meest voorkomt. Er zijn ook verschillende soorten houten vloeren. Bijvoorbeeld het lamelparket met een massieve toplaag, massief houten vloerdelen en tapis- gespijkerd parket. Voor de afwerking zou je kunnen kiezen voor; watergedragen lak, vloerolie of hard-wax. Tegenwoordig worden veel houten vloeren bewerkt met lichtere oliekleuren. Ze geven een ruimtelijke werking. Bij houten vloer onderhoud wordt er geschuurd en ontstaat er stof, dit stof echter wordt voor 99% afgezogen tijdens de werkzaamheden. Maar misschien te overvloede, laat je vloeronderhoud over aan de specialist. Want en specialist is er niet alleen voor het schuurwerk, maar hij kan ook prima adviseren als je praat over afwerking en de uiteindelijke kleur. Voor houten vloer onderhoud vul je het offerte formulier in.