Houten vloer renoveren in Groningen

100% vloerenvakwerk gerealiseerd door ervaren parketteurs. Stuk voor stuk Vakkundig & Voordelig.

De Vloerenboerderij weet hoe groot de invloed van een prachtig gerenoveerde houten vloer kan zijn op de uitstraling van jouw huis. Elke houten vloer heeft z’n eigen smoelwerk: de kleur, het geluid en de uitvoering hebben hier allemaal hun invloed op.

Deze prachtige authentieke stijl is zeer bepalend, zeker bij massief houten vloeren en natuurlijk ook de multipla. Maar hout is natuurlijk wel vatbaar voor de tand des tijds, en kan door intensief gebruik en ouderdom haar unieke glans verliezen. Gelukkig kunt u deze herstellen door uw houten vloer te renoveren. Het oorspronkelijke karakter van de vloer komt dan weer op de voorgrond, en de vloer zal weer daarnaast beter bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Het renoveren van een houten vloer is echter een zeer delicate klus die uitgebreide vakkennis vereist. Een houten vloer renoveren in Groningen? geen enkel punt!

Houten vloer renoveren in Groningen

Vloerenboerderij Parket heeft deze vakkennis in huis, en kan daardoor iedere houten vloer renoveren. Door onze ruime ervaring met een breed scala aan houtsoorten en onze passie voor vloeren kunnen wij uw houten vloer als nieuw renoveren en in zijn oorspronkelijke staat herstellen.

Dat laat je over aan de vakman, het maakt niet in welke staat je houten vloer of parket verkeert, de vloerenexpert weet er altijd raad op en kan je ook heel goed adviseren. Want er komt natuurlijk meer kijken dan schuren en lakken alleen. Er moet natuurlijk ook een geschikte olie tint op je nieuwe vloer komen. De mannen van de Vloerenvakgroep weten van hoe en wat. Ze zijn trouwens niet echt lang bezig. In een hele lange dag doen ze al gauw gemiddeld zo’n 50 m2 en dat is natuurlijk wel aanpoten. Een houten vloer renoveren in Groningen? Dat is voor ons een thuiswedstrijd. Wil jij ook zo’n uitgebreide offerte ontvangen?, vul dan nu nog het offerte formulier in. en maak ook kennis met houten vloer renoveren in Groningen.

Wij verzorgen alle soorten werkzaamheden aan houten vloeren en parket. Je kunt ons bellen met wat dan ook, we hebben overal specialisten voor. Bel of mail ons. Dus wil je een houten vloer renoveren in Groningen? vraag ons dan om advies, maar niet alleen voor houten in Groningen, maar ook voor houten vloer renoveren in Assen en Meppel. Houten vloer renoveren in Groningen doen we dus voor interessante prijzen.