Houten vloeren leggen

houten vloer leggen in Groningen
De Vloeren boerderij verkoopt samen met de vloerderij houten vloeren in, denk hierbij aan Frans eiken vloeren, Europees eiken vloeren en de inmiddels bekende multiplanken en deze planken vloeren worden uiteraard ook gelegd. De Vloerenboerderij verzorgd het leggen van houten vloeren door heel Groningen.
Wil jij je houten vloer laten leggen in Groningen, klik dan hier en je krijgt dan in no time een overzicht van wat het gaat kosten. Best wel gemakkelijk als je weet waar je aan toe bent. En.. voor de handige thuisklusser staat er ook hoe het moet. Houten vloeren leggen in Groningen moet gewoon leuk blijven. Toch?

eiken vloer Groningen

Het leggen van houten vloeren  kunnen wij desgewenst ook verzorgen, onze parketteurs zijn super ervaren en werken als een kleine organisatie. Ze zijn goed bekend met het leggen van massieve houten vloeren, maar ook met parket en uiteraard de multiplank. De vloerenboerderij levert verschillende soorten eiken vloeren, alles is er wel. In onze schaverij worden alle planken vloeren op maat ( custom made) geschaafd, ook worden hier die geweldige verouderde planken vloeren geproduceerd, ook worden ze hier gekastijd en getrommeld, dit soort verouderde vloeren zijn een sieraad in je huiskamer en ze zullen nooit vervelen.

Bovenstaande brede eiken planken werden gelegd in een oude boerderij en werden op regelwerk gelegd, dit is met massieve houten vloeren wel nodig, want los gelegd kunnen ze gaan werken. Parket en houten vloeren leggen in Groningen, dat doen we graag en goed.

Onderstaande vloer wordt zwevend gelegd op een 3 mm PE folie en is afgewerkt met een lichte Woca Olie. Alles dus puur Natuur

Een houten vloer leggen in Amsterdam

Een houten vloer leggen komt best wel precies, bekijk eerst onze TIPS maar eens

Houten vloeren leggen is een vak en wij beheersen dit vak goed, het is daarom ook niet zo gek, dat wij door de gehele provincie Groningen vloeren leggen. De Vloerenboerderij, houten Vloeren leggen in Groningen dat is wat we dagelijks doen. Houten vloeren leggen in Groningen is dus naast de verkoop van vloeren van groot belang.