Houten vloeren showroom Haaksbergen

Houten vloeren showroom Haaksbergen: Sommigen vinden dit de meest authentieke showroom van Twente. Geopend op afspraak. Dus direct aan de beurt.

In de regio Twente zijn houten vloeren wel heel populair. Dat zie je dan ook direct terug in de houten vloeren showroom  Haaksbergen. Hier komt men zich oriënteren uit de hele regio Twente en de Achterhoek. Plaatsen zoals Enschede, Hengelo, Doetinchem, Aalten en noem maar op zijn belangrijke plaatsen. In Haaksbergen vind je dus die alles omvattende houten vloeren showroom.

Sterk in vloerenvakwerk

De Houten vloeren showroom Haakbergen: In Haaksbergen liggen super veel houten vloeren maar ook dat speciale visgraatparket. Allemaal vloeren die zo goed passen in dit deel van Nederland met z’n prachtige landschap. Deze Twentse en Achterhoekse regio’s passen naadloos bij de stoere en originele uitstraling van eiken vloeren. Een afspraak maken is best wel nodig om alle mogelijkheden te bespreken. Met houten vloer advies is zo veel meer dan een uur nodig.

Showroom Haaksbergen: Marktvelderweg 2 7482 PC Haaksbergen. 06-45494663

Houten vloeren showroom Haaksbergen: Er zijn in dit deel van Overijssel en Gelderland merder aanbieders van parket. Meestal zijn dit van vroeger uit vaak parket-specialisten. Ze denken vaak anders over houten vloeren dan juist de massieve eiken planken specialisten. De Vloerenboerderij samen met de partnershowroom in Haaksbergen daarentegen is een pure planken specialist en heeft een traditie van bijna 25 jaar. In de showroom in Haaksbergen wordt ook het meerlaags planken visgraatparket verkocht. De prijzen zijn heel sympathiek.

De nieuwste trend in visgraat.

De Vloerenboerderij verkoopt dus ook parket als een planken visgraat. Dus ook visgraatparket in Haaksbergen. Die mini parketstroken zijn de nog, maar we verkopen vaker de brede en lange planken. Super trendy en eigentijdse visgraat planken. Ze zijn echt terug van weg geweest. Kom ze bekijken in de houten vloeren showroom Haaksbergen.
De prijzen van dit visgraatparket vallen mee. Maar ze zijn uiteraard wat hoger dan de normale multiplanken. Wil je een prijsindicatie klik dan hier

Duurzame parketvloeren in die authentieke houten vloeren showroom Twente en de Achterhoek

Een houten vloer koop je niet voor even. Een houten vloer is een hele investering. Een eiken vloer met toplaag gaat erg lang mee. De zo geliefde multiplanken met toplaag zijn er ook. Ze zien er goed uit, zijn decoratief, niet duur en erg duurzaam. Werkingsvrij, dat ook weer dat is een feit. En… Lang niet onbelangrijk, ze zijn heel aantrekkelijk geprijsd. Kijk hier maar eens naar wat prijsindicaties. En ondanks de lage prijs zijn ze super sterk en vallen gewoon onder de Vloerderij garantie. Bezoek de houten vloeren showroom in Haaksbergen.

Houten vloeren showroom met Top Collectie

In Haaksbergen vind je dus een hele mooie zorgvuldig uitgezochte collectie houten vloeren en parket. De prijzen zijn heel aantrekkelijk de planken modern en de service ouderwets. Harm Berends is een vakman in hart en nieren en hij renoveert en restaureert ook houten vloeren en parket. De houten vloeren showroom Haaksbergen is op afspraak geopend.