Houten vloer kopen

Houten vloer kopen, dat doe je tegenwoordig overal. Maar heb je de complete houten vloeren collectie van de Vloerenboerderij al wel eens bekeken?. Een houten vloer uitzoeken wordt met die super uitgebreide keus best wel gemakkelijk. Veel mogelijkheden dus. Met een eikenhouten vloer kopen slaag je altijd bij de Vloerenboerderij. Ze zijn te zien in Groningen, Utrecht, Den Bosch en de regio Amsterdam.

Alle, meestal eiken vloeren worden verkocht onder een volledige garantie. Geweldige showroom vol met massieve vloeren en multiplanken, waaronder ook die prachtige Frans eiken vloeren. En onze specialiteit die we samen met de Vloerderij leveren verouderde houten vloeren.

Veilige en vast multiplanken kopen

Bekijk hier ook de veilige & vaste multiplanken en ook voor diverse lamelplanken kun je bij ons aankloppen. Want lamelplanken zijn erg stabiel en kunnen ongelooflijk goed in combinatie met vloerverwarming gelegd worden.

Je koopt een houten vloer op diverse locaties.

Een houten vloer of een houten multiplank kopen in Groningen of Amsterdam. Wat zijn Multiplanken? Gewoon een eikenhouten vloer met een keiharde massief eiken toplaag. En met de uitstraling van een echte massieve eikenhouten vloer. Kom snel eens kijken in de Stad Groningen in deze showrooms liggen jouw toekomstige houten vloeren al te wachten. Een houten vloer kopen in Utrecht, dat kun je ook in onze partnershowroom voor Utrecht in Westbroek. Hier vind je ook ons uitgebreid verouderd eiken vloeren assortiment. De massieve vloeren maar ook die veilig en vaste multiplanken  worden in heel Nederland geleverd en ook gelegd. Een houten parketvloer kopen is niet zo moeilijk. Maar het leggen kost wel wat meer moeite.

Solide houten vloeren. Daar gaat het om.

Ruw geschaafde eiken planken dienen als basis voor ons eiken houten vloeren assortiment. Hiervan worden de eiken planken geschaafd en verzendklaar gemaakt. De diverse eiken vloeren worden hier per klant verpakt. Jouw houten vloer wordt pas twee dagen voor levering geschaafd. Een houten vloer kopen wordt zo wel heel vertrouwd. Maar van vertrouwen moeten wij het hebben. Houten vloer kopen? Maar wat kosten ze?

De Vloerenboerderij werkt op afspraak. Je kunt ons bellen van ’s morgens tien tot ’s avonds tien. Je houten vloer of multiplank uitkiezen gaat niet eventjes in een kwartiertje en da’s maar goed ook. Wij willen hiervoor de tijd nemen. Een houten vloer of parket kopen heeft  z’n tijd nodig. Dus je Eikenhouten vloer, Planken vloer of multiplank vloer vind je bij de Vloerenboerderij. Kijk ook eens bij onze partner voor een eikenhouten vloer.

Eiken houten vloeren | rechtstreeks uit eigen schaverij | veilig & vaste vloeren | solide houten vloeren | eikenhouten vloeren collecties | houten parketvloer kopen | verouderde houten vloer kopen

Een houten vloer aanschaffen doe je niet maar zo

Een houten vloer kopen in Amsterdam of een houten vloer kopen in Groningen? In beide gevallen kom je terecht in super uitgebreide showrooms met aansprekende kollekties en prijzen die onwaarschijnlijk interessant zijn. Een houten vloer kopen is een geweldig avontuur en we weten zeker. Je  houten vloer of parket ligt al op je te wachten. Dus maak je niet druk. Bel gewoon met ons en maak een afspraak. En je krijgt alle info die je wenst. alle info die je wenst. En wij weten zeker, dat je de mooiste eiken vloeren tegen komt. We leverden zelfs de teakhouten vloer voor de Bluewaters.

Twee super gespecialiseerde houten vloeren showrooms in Amsterdam en Groningen waar je met een gerust hart een houten vloer kunt kopen. Er is veel keus. Er liggen veel specialiteiten, denk hierbij eens aan gerookte vloeren, verouderde- en gekastijde houten vloeren, massief eiken vloeren. Getrommelde vloeren. Heel veel mogelijkheden dus.

Een houten- of parketvloer vloer aanschaffen is een persoonlijke zaak en wij merken echt vaak dat er over smaak niet valt te twisten. Daarom is er misschien wel zo’n grote en uitgebreide keus. Kom maar eens rondneuzen als je wilt weten wat er zoal in eiken te koop is. De Vloerenboerderij bestaat inmiddels alweer 23 jaar en heeft alles wat met houten vloeren te maken heeft al meegemaakt.

We zijn er dus elke zaterdag en nemen dan de tijd. Je kunt dan ook onze ambachtelijke werkplaats eens bekijken. We maken hier eiken tafels, eiken bedden en deuren. Ook worden hier op speciaal verzoek massief eiken vloeren handmatig verouderd. We maken een bed, een tafel of een houten vloer we maken eiken spullen kopen wel heel toegankelijk. Met name een houten vloer kopen is bij de Vloerenboerderij wel heel gemakkelijk. Het maakt eigenlijk niet uit waar je woont in Nederland. Overal kun je wel bij onze collega’s en partners terecht. Kijk bijvoorbeeld eens in Utrecht