Houten vloeren Limburg

Houten vloeren Limburg  de Vloerenboerderij  nu dus ook present in Limburg.  Onwaarschijnlijk mooie vloeren,  fair geprijsd en duurzaam op de koop toe. Jouw vloer ligt hier al te wachten.

Houten vloeren Limburg: uitstekende kwaliteit en hele goeie service. Houten vloeren Limburg dus. wil je de showroom bezoeken? of wil je eerst inlichtingen? Bel dan maar met Har Hendriks. Vloerenboerderij Limburg, misschien wel de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Limburg.

Bekijk de houten vloer van je toekomst

Prachtige trendy houten vloeren. Vloeren die in veel olietinten geleverd worden. Bijvoorbeeld een diep donker bruine antiek olie die zorgt voor een mooie Bourgondische uitstraling. Of een witte olie die zorgt voor een sleetse oude vergane uitstraling. Super vloeren voor Limburg en de prijzen zijn super vriendelijk. Kom ze maar bekijken. Houten vloeren Limburg met een geweldig uitgebreide showroom.

Zeker in Limburg zijn deze authentieke houten vloeren erg populair. Ja ongelooflijk gewild. De olie tinten geven een houten vloer of een multiplank een prachtige patina. Natuurlijk kunnen eiken vloeren ook gelakt worden, maar dan wordt er overwegend matte lak op waterbasis gebruikt.  Al deze vloeren krijgen een speciale behandeling. Waarvan de bekendste “Het Verouderen”  is. Met deze soort vloer schiet je altijd raak in Limburg. Houten vloeren Limburg een super keuze. kom naar die super showroom in Buggenum (regio Roermond).

Houten vloeren Limburg verkoopt ook de mooiste sfeervloeren

Houten vloeren Limburg, die kom je bewonderen je in de uitgebreide houten vloeren showroom. Steeds concurerende aanbiedingen in Multiplanken en massieve eiken planken. Limburg een belangrijke provincie. Als het om houten vloeren gaat. Ook vind je bij de Vloerenboerderij mooie verouderde vloeren, ook deze houten houten vloeren gaan zeker goed verkocht worden in Limburg. Ze kunnen in de meest sprankelende olie-kleuren gezet worden. Van lichte tinten naar donkere tinten en  van grijs naar wit…En ze liggen allemaal bij ons op jou te wachten.

Multiplanken parketvloer met eettafel

Ontzettend mooie vloeren

Origineel Nederlands vakwerk en in verouderde uitvoering met een licht Frans tintje.  Limburg heeft nu een houten vloeren showroom! Met wel meer dan 350 m2 houten vloeren en parket. Jazeker, heel dichtbij.. Een té gekke coole eikenhouten vloeren en parket showroom vol gelegd met super vloeren tegen concurrerende scherpe basis prijzen. Houten vloeren Limburg. Geweldige vloeren. Ook verzorgen we de renovatie van jouw houten vloer in Limburg. Bespaar al gauw 20% op de aankoop of renovatie van de parket of houten vloer.  Houten vloeren Limburg met wel een hele mooie showroom.

Kom snel langs en bekijk de allesomvattende collectie houten vloeren van de Vloerenboerderij. Duurzame houten vloeren, dat ook weer! Houten vloeren Limburg. Nauwkeurig geschaafd en aangeboden voor  vriendelijke prijzen? Deze volledige houten vloeren en parket showroom is misschien wel de meest uitgebreide showroom van heel de provincie Limburg. Kom gerust langs, maar bel wel even, wachten is er dan niet meer bij. Je kunt gerust een afspraak maken, maar ook kun je zo spontaan binnen wandelen. Kijk hier eerst voor het adres of informatie en voor je het weet heb je die super vloer te pakken. Houten vloeren Limburg. Jouw houten vloer wacht al! Mocht je zelfs een houten vloer willen laten schuren, dan kan dat gerealiseerd worden door onze partner.