Showroom Steenwijk

Houten vloeren showroom Zwolle. In Steenwijk bevindt zich de centrale administratie. Van hieruit worden de renovaties geregeld, maar ook worden vloeradviezen gegeven. 06 46 38 11 81 elke werkdagmiddag (tot 22.00 uur tel. bereikbaar) Vraag eerst eens om een uitgebreide online offerte.

De Vloerenboerderij en de Vloerderij kennen elkaar al meer dan 25 jaar. Dubbel Vakmanschap.

Sterk in Vloerenvakwerk

Regio Zwolle: Nu een parket renovatie steunpunt 06 46 38 11 81

We praten hier wel over een regio waar houten vloeren en parket erg gewild waren en nog steeds zijn. De regio Zwolle dus. Dit deel van Overijssel met de steden Meppel, Emmeloord, Kampen en Steenwijk en hier vind je super vloerenvakwerk, Want we renoveren ook houten vloeren en parket. De houten vloeren showroom is nu alleen nog maar een parket renovatie steunpunt.  De houten vloeren showroom is hier door vervangen. Maar vraag dus gewoon een online parket of houten vloeren offerte aan.
Ook is onze partner Vloervast beschikbaar voor alle soorten parketrenovatie.
De Vloerenboerderij Groningen is nu de leverancier voor Noord Nederland

Super planken geschikt voor vloerverwarming.

Het aanbod van houten vloeren in Zwolle. Er worden best wel veel houten vloeren aangeboden in de regio Zwolle. Oorsprong zijn dit meestal parketspecialisten, die anders denken dan de originele plankenvloeren specialisten. De Vloerenboerderij met een partnershowroom aan de Ulgersmaweg in Groningen is daarentegen een puur eiken planken specialist en kan terugzien op een 20 jarige traditie. De laatste jaren zijn hier de Multiplanken met eiken toplaag bij gekomen. Super planken voor vloerverwarming.

Ook wordt in deze houten vloeren showroom voor Zwolle planken visgraatparket getoond. En de gehele collectie wordt voor vriendelijke prijzen aangeboden. Zoals bekend verkoopt de Vloerenboerderij ook een planken visgraat parket. Deze Maxi visgraat parket uitvoering is breed en lang, een visgraat gemaakt van echte planken. Dus ook dit mooie visgraatparket is te koop in de showroom voor Zwolle. De kleine glad geschuurde parketplankjes verkopen wij niet. kijk ook eens bij onze collega de Vloerderij 

Veel kwaliteit voor je geld.

Duurzame houten vloeren showroom in de regio Zwolle. Een houten vloer koop je voor tientallen jaren. Zo’n vloer is best een hele investering. Zo’n zware “massieve” eikenhouten vloer gaat zomaar een mensenleven mee. Massieve houten vloeren hebben altijd nog de voorkeur bij De Vloerenboerderij. Ze zien er cool uit, ze zijn decoratief, relatief aan de goedkope kant en uiterst duurzaam. Maar ze zijn niet helemaal werkingsvrij, dat is gewoon een feit. Maar hiervoor is de Multiplank een goed alternatief.

Houten vloeren showroom Zwolle ( showroom woningen Steenwijk) 25 autominuten minuten van Zwolle bevindt zich dus de grootste houten vloeren showroom van Noord Nederland. 2 Houten vloeren expo woningen met meer dan 300 m2 houten vloeren. De gehele week geopend. Ook ’s-Avonds kun je hier terecht. Wel even afspreken. Houten vloeren showroom Zwolle. Je bent zo maar bijna 2 uur aan het ronddwalen. Wel heel uitgebreid.