Parket schuren in Emmen

Parket schuren in Emmen. Je parket krijgt weer een mooie toekomst.  Laat zo’n parketvloer weer stralen na een professionele re-make. Schuren is daarom een hele goeie optie.

En laat het snel en nauwkeurig verzorgen voor een super aantrekkelijke prijs door onze vakkundige parketteurs. Werkzaam in de hele provincie Drenthe.

Sterk in Vloerenvakwerk

Parket schuren in Emmen? Aantrekkelijk geprijsd.

Parket schuren in Emmen: Zijn de tinten van je parket aan het vervagen en is je vloer wat gedateerd? Of komen er hier en daar al wat vlekken en irritante krasjes? Of kale looppaden soms? Laat dan je parket maar eens snel opnieuw schuren. De Vloerenboerderij realiseert dit tegen een aantrekkelijk prijs en nog veel belangrijker is, dat het met de “Vakkennis” van de Vloerenboerderij gebuerd. De Vloerenboerderij is al bijna 30 jaar ervaren en dat is ook nodig voor perfect en correct werk. Niet alleen parket schuren in Emmen, maar de Vloerenboerderij werkt door de hele regio. Als basis Drenthe maar ook in de andere noorderijk provincies. Vraag om onze scherpe prijzen.

Parket wordt meestal met een olie afgewerkt. Dit kunnen veel merken olie zijn. Kleurolie met een matte uitstraling is wel het populairst. Om je parket aantrekkelijk te houden wordt op geolied parket het onderhoud met een natuurlijk zeep geadviseerd deze zeep (Woca) beschermt je vloer  tegen de inwerking van vuil. Dus je parketvloer wordt goed beschermd tegen wijn- koffie- vruchtensap en andere vlekken. Parket schuren in Emmen. Voor ons een leuke thuiswedstrijd in Drenthe. Vul het formulier maar snel in.

Wordt het opknappen of volledig renoveren?

Na verloop van tijd gaat parket gebreken vertonen en moet er geschuurd worden. Er ligt nogal wat van dat mooie parket in Emmen. Voor het onderhoud én voor het schuren van deze parketvloeren heb je een vakkundig werkende  parketlegger nodig. Woon je in Emmen en heb ook tijden geleden zo’n echte parketvloer gekocht of ligt er zo’n houten vloer in je net aangekochte huis? en is deze aan een opknapbeurt of zelfs een renovatie toe?, vul dan vrijblijvend maar wel zo volledig mogelijk het offerte formulier in.

Waterschade? Wij verzorgen het met je verzekeringmaatschappij

Parket schuren in Emmen: De Vloerenboerderij doet alles voor jou óp en róndom de vloer. Wij schuren je huidige houten vloer. Voorzien deze opnieuw van een coating ( lak-olie) en maken ze helemaal nieuw. Ook taxeren we schadevloeren en denk hierbij vooral aan waterschade voor verzekeringen Een houten vloer schuren in Emmen is voor de Vloerenboerderij dagelijks werk.