Parket schuren Utrecht

Parket schuren Utrecht: Je bejaarde parketvloer weer compleet jong en dat voor een hele faire prijs. Met nieuw elan je parket weer helemaal nieuw maken, hier zijn ze in Utrecht best wel goed in.

Parketvloer schuren Utrecht. We renoveerden al super veel parketvloeren in Utrecht. Versleten parket maar ook oude houten vloeren  hebben wij gerenoveerd.  Deze parketpareltjes lagen lang verborgen onder tapijt. En na grondig schuren en  repareren werd het weer prachtig parket. Maar altijd weer deden we het voor aantrekkelijke prijzen. De prijs is nooit een belemmering.

Sterk in Vloerenvakwerk

Parket schuren Utrecht. Voor ons om de hoek

Parket schuren doen we door de hele provincie Utrecht.
Maak van je oude versleten parket weer iets moois. Neem dus contact met ons op, want ook parket en houten vloeren van recenter bouwjaar kunnen weer een prachtige uitstraling krijgen en ook met dit soort vloerrenovatie is Utrecht koploper. Parket schuren Utrecht met heel veel ervaring Met de allernieuwste lak- en oliekleuren krijgt parket weer een uitstraling, die meestal veel interessanter is dan zeg maar 25 jaar geleden.  We schuurden al heel wat vloeren in de stad Utrecht en ver daarbuiten, maar ook in steden zoals Amersfoort, de Meern namen we parket onder handen en was parket schuren Utrecht actief.

Een goede kleurkeuze is erg belangrijk

Bij een parketvloer schuren Utrecht gebeurt parketrenovatie niet alleen door middel van schuren en polijsten, maar ook een juiste olie of lak keuze is van groot belang. Het is ons na vele jaren wel duidelijk, dat Utrechters dit juist van belang vinden. Want goed gekozen kleuren voor je parket zijn natuurlijk belangrijk voor de komende jaren.  Je wilt hier toch wil wat betreft de uitstraling voor de toekomst  zeker van zijn. De Vloerenboerderij heeft deze kennis door lange ervaring opgebouwd en past dit dagelijks  toe bij vloerrenovatie in Utrecht. Parket schuren Utrecht daar vraag je dus een interessante offerte aan. Wij komen graag je parket schuren en doen dit met vol enthousiasme. Voor parket renovatie in andere delen van Nederland kun je ook onze collega bezoeken.

Massieve planken vloeren. Ja hoor die schuren we ook.

Parket schuren Utrecht renoveert niet alleen parket, maar ook massieve houten plankenvloeren. Ook dit is een vak apart, temeer omdat er nogal wat precisiewerk bij te pas komt. De velling moet vaak handmatig uitgefreesd worden. Maar ook planken renoveren we met veel vakkennis. Dus wil je jouw plankenvloer opknappen? Parket schuren Utrecht staat klaar. Kijk anders eerst nog eens even naar extra vloeronderhoud info.

Kies voor een prachtige moderne kleur

Houten vloer lakken of oliën? De keus van een nieuwe kleur op je parketvloer , da’s een hele kunst. Het belangrijkste is, om je gevoel te volgen.  Ga je voor een white wash kleurolie, of zie je een donkerbruine antiek lak beter zitten? Het kan ook zijn dat je persé de plankenkleur wilt behouden? Dat kan dan ook bijvoorbeeld met Skylt olie. Het is allemaal mogelijk en de Vloerenboerderij realiseert dit probleemloos voor jou. Vertrouw gewoon op de vakkennis van de partners van Parket schuren Utrecht.  Onderhoud. Ook verzorgen wij eventueel een nieuwe kleur op je parket. Het is allemaal mogelijk. Wil je een nieuwe eiken vloer en je woont in Utrecht? Dat kan. Kijk maar. Ook onze collega in Utrecht schuurt parket en houten vloeren. We werken al jaren samen.
Schuren niet meer mogelijk, kijk hier dan voor een nieuwe vloer in Utrecht.