Houten vloeren Leeuwarden

Houten vloeren Leeuwarden? Wij schuren voor super vriendelijke prijzen. Ook schuren we houten vloeren en parket in Drachten, Sneek en Heerenveen. Dus planken en parket volledig renoveren. Tevens schadebehandeling voor Verzekeringsmaatschappijen .

We kunnen alle onze werkzaamgheden voor scherpe prijzen aanbieden. We werken door heel Friesland, maar ook daarbuiten. Bel ons voor je persoonlijke offerte en wachten is er niet bij. De offerte is overigens vrijblijvend

Sterk in Vloerenvakwerk

Houten vloeren weer als nieuw. Een nieuw karakter

Houten vloeren schuren in de stad Leeuwarden: Houten vloeren renoveren door ervaren vakmannen. Het schuren van alle soorten houten vloeren en parket door heel Friesland.  Houten vloeren en parket Leeuwarden? Je vindt ze in de showroom onder de rook van Leeuwarden. Hier worden niet alleen houten vloeren verkocht, maar vanuit hier worden ook de vloer- en parketrenovaties voor Noord Nederland verzorgt.

De Vloerenboerderij bestaat alweer bijna 30 jaar, dus genoeg ervaring en vakmanschap aanwezig. De Vloerenboerderij startte ooit in  Groningen met het verouderen en schrapen van eiken vloeren. Houten vloeren Leeuwarden? Ook worden zoals al gezegd vanuit standplaats Leeuwarden houten vloeren gerenoveerd. De vloer renovaties worden door heel Friesland uitgevoerd. Vakkundig, snel en nauwgezet wordt ook jaren liggend vast parket tot in nieuwstaat omgetoverd. Vraag eens vrijblijvend een offerte.

De Vloerenboerderij niet alleen in Leeuwarden

Houten vloeren Leeuwarden: Van onze houten vloeren leveranciers betrekken we de afwerkolie wat vandaag de dag heel trendy is voor houten vloeren. Houten vloeren opknappen in Leeuwarden. Ja want  de Vloerenboerderij gaat zeker met de tijd mee en heeft beschikking over de mooiste olietinten. Ook is er nu ook een Technisch ondersteuningspunt in Utrecht bijgekomen. Vanuit Leeuwarden worden er ook schade houten vloeren gerepareerd. Dus niet alleen houten vloeren Leeuwarden, maar ook houten vloeren renovatie Leeuwarden voor verzekeringen. Kijk anders ook naar houten vloeren aanbiedingen bij onze partner de Vloerderij.

Ook in Leeuwarden doen we houten vloeren

Houten vloeren en modetinten

Houten vloeren schuren in Leeuwarden: Na renovatie worden de meeste houten vloeren worden grotendeels voorzien van natuurolie. Naturel basis tinten als ook hele mooie modetinten passend bij vandaag de dag. Houten vloeren Leeuwarden gebruikt als het even kan olie. Olie fijn om mee te werken en super natuurlijk. Niks geen glimmend oppervlak maar mooie zachte kleurstellingen. Nee lakken is er bijna niet meer bij. Houten vloeren verdienen olie wordt er weleens gezegd. Houten vloeren Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. De houten vloeren prijzen bij de Vloerenboerderij  zijn door de jaren al scherp geweest, we hebben het hele renovatieproces voor een groot gedeelte zelf in eigen hand en dat scheelt een boel.

Houten vloeren laten zich heel goed bewerken door ze om eens wat te noemen  te verouderen, te borstelen of speciaal te kleuren met antiekolie. Houten vloeren zijn onderhand wel de meest populaire vloeren in ons land. Wil jij zelf je eiken vloer liever leggen? klik dan hier maar. Eiken houten vloeren Leeuwarden met een overzichtelijke showroom. Een Friese boerderij vol met houten vloeren.

Interieur idee houten vloeren

Houten vloeren door heel Friesland: Interieur idee. Een nieuw huis gekocht of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe houten vloer? Dan is het wel heel gaaf om je interieur af te stemmen met je eigen smaak en ideeën! Je wilt graag een zo’n onbeweeglijke houten vloer met een massieve eiken toplaag. Je hebt hier en daar al eens wat gezien ( Multi-plank ) waar je heel veel plezier aan denkt te  kunnen beleven.

Wel eens gedacht aan een Frans eiken vloer? Elke lamelvloer van eikenhout kun je wat betreft bewerking met olie of lak aan je eigen stijl aanpassen. Olie is tegenwoordig veruit het populairst. Houten vloeren Leeuwarden met een super showroom in Marsum adviseert je graag. Wist je trouwens, dat de houten vloeren showroom voor Leeuwarden gevestigd is in een eeuwenoude originele Friese boerderij?

Multiplanken met eiken toplaag

Houten vloeren in de omgeving van Leeuwarden:  Het  is ook mogelijk om een multi- of duoplank te kopen die uit oude bielzen gezaagd is. Dit is een geweldige ontwikkeling en een plank met een toplaag is nu te vergelijken met een echte massieve Abdij vloer. Prachtige trendy vloeren. En ze worden verkocht onder de naam Raftwood en Wildwood. Deze multiplank voelt zich thuis op vloerverwarming.

Ze zijn er natuurlijk in diverse uitvoeringen en ook dit eiken kan heel goed voor oliebewerking. Er zijn veel tinten verkrijgbaar. Je ziet nu wel, dat je met zo’n  mooie lamelplank veel kanten op kunt. Het is niet zomaar dat dit de op dit moment de best verkochte houten vloeren zijn. Ook Houten vloeren in Leeuwarden heeft ze volop. Ze gaan een leven lang mee. Kwaliteit boven alles.