Houten vloeren Leeuwarden

Houten vloeren Leeuwarden? Te koop voor super vriendelijke prijzen. We maken ze in Drachten. Dus planken verouderen en roken, maar ook schrapen en borstelen. Kom naar Leeuwarden. Geopend op afspraak.

We kunnen vrijwel de gehele houten vloeren collectie voor scherpe prijzen aanbieden. Deze houten vloeren showroom voor heel Friesland is op afspraak geopend. Bel ons voor je persoonlijke afspraak en wachten is er niet bij. Direct aan de beurt dus in Leeuwarden..

Sterk in Vloerenvakwerk

Betaalbare houten vloeren met karakter. Showroom Leeuwarden

Houten vloeren in de stad Leeuwarden: Een houten vloeren showroom met een groot assortiment betaalbare eikenhouten vloeren. Het complete vloeren arsenaal is hier te zien op grote oppervlakten. Houten vloeren afkomstig uit alle delen van Europa. Het meeste eikenhout komt trouwens uit de Oekraïne. Houten vloeren en parket Leeuwarden? Je vindt ze in de showroom onder de rook van Leeuwarden. Hier worden niet alleen houten vloeren verkocht, maar vanuit hier worden ook de vloer- en parketrenovaties voor Noord Nederland verzorgt.

De Vloerenboerderij bestaat alweer bijna 25 jaar, dus genoeg ervaring en vakmanschap aanwezig. De Vloerenboerderij startte ooit in  Groningen met het verouderen en schrapen van eiken vloeren. Houten vloeren Leeuwarden? Veel keus en lage prijzen. Ook worden zoals al gezegd vanuit standplaats Leeuwarden houten vloeren gerenoveerd. De vloer renovaties worden door heel Friesland uitgevoerd. Vakkundig, snel en nauwgezet wordt ook jaren liggend vast parket tot in nieuwstaat omgetoverd. Vraag eens vrijblijvend een offerte.

De Vloerenboerderij niet alleen in Leeuwarden

Houten vloeren Leeuwarden: Van onze houten vloeren leveranciers betrekken we ook ruig uitziend eiken wat vandaag de dag heel trendy is voor houten vloeren. Houten vloeren Leeuwarden. Ja want ook is de Vloerenboerderij sinds kort actief in Limburg. Want nu alweer geruime tijd geleden begonnen enkele Limburgse vloeren klanten ons te bezoeken in de vloeren expo woningen in Steenwijk. Zodoende is er nu ook een verkooppunt in de buurt van Roermond bij gekomen. Vanuit Leeuwarden worden er ook houten vloeren gerenoveerd. Dus niet alleen houten vloeren Leeuwarden, maar ook houten vloeren renovatie Leeuwarden. Kijk anders ook naar houten vloeren aanbiedingen bij onze partner de Vloerderij. Of neem eens een kijkje in de showroom in Marsum.

Ook in Leeuwarden doen we houten vloeren

Houten vloeren en modetinten

Houten vloeren Leeuwarden: De meeste houten vloeren worden grotendeels voorzien van natuurolie. Naturel basis tinten als ook hele mooie modetinten passend bij vandaag de dag. Houten vloeren Leeuwarden gebruikt als het even kan olie. Olie fijn om mee te werken en super natuurlijk. Niks geen glimmend oppervlak maar mooie zachte kleurstellingen. Nee lakken is er bijna niet meer bij. Houten vloeren verdienen olie wordt er weleens gezegd. Houten vloeren Leeuwarden, Sneek, Heerenveen en Drachten. De houten vloeren prijzen bij de Vloerenboerderij  zijn door de jaren al scherp geweest, we hebben de productie voor een groot gedeelte zelf in eigen hand en dat scheelt een boel.

Houten vloeren laten zich heel goed bewerken door ze om eens wat te noemen  te verouderen, te borstelen of speciaal te kleuren met antiekolie. Houten vloeren zijn onderhand wel de meest populaire vloeren in ons land. Wil jij zelf je eiken vloer liever leggen? klik dan hier maar. Eiken houten vloeren Leeuwarden met een overzichtelijke showroom. Een Friese boerderij vol met houten vloeren.

Interieur idee houten vloeren

Houten vloeren in de regio Leeuwarden: Interieur idee. Een nieuw huis gekocht of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe houten vloer? Dan is het wel heel gaaf om je interieur af te stemmen met je eigen smaak en ideeën! Je wilt graag een zo’n onbeweeglijke houten vloer met een massieve eiken toplaag. Je hebt hier en daar al eens wat gezien ( Multi-plank ) waar je heel veel plezier aan denkt te  kunnen beleven.

Wel eens gedacht aan een Frans eiken vloer? Elke lamelvloer van eikenhout kun je wat betreft bewerking met olie of lak aan je eigen stijl aanpassen. Olie is tegenwoordig veruit het populairst. Houten vloeren Leeuwarden met een super showroom in Marsum adviseert je graag. Wist je trouwens, dat de houten vloeren showroom voor Leeuwarden gevestigd is in een eeuwenoude originele Friese boerderij?

Multiplanken met eiken toplaag

Houten vloeren in de omgeving van Leeuwarden:  Het  is ook mogelijk om een multi- of duoplank te kopen die uit oude bielzen gezaagd is. Dit is een geweldige ontwikkeling en een plank met een toplaag is nu te vergelijken met een echte massieve Abdij vloer. Prachtige trendy vloeren. En ze worden verkocht onder de naam Raftwood en Wildwood. Deze multiplank voelt zich thuis op vloerverwarming.

Ze zijn er natuurlijk in diverse uitvoeringen en ook dit eiken kan heel goed voor oliebewerking. Er zijn veel tinten verkrijgbaar. Je ziet nu wel, dat je met zo’n  mooie lamelplank veel kanten op kunt. Het is niet zomaar dat dit de op dit moment de best verkochte houten vloeren zijn. Ook Houten vloeren in Leeuwarden heeft ze volop. Ze gaan een leven lang mee. Kwaliteit boven alles.