Showrooms van de Vloerenboerderij

Houten vloeren en parket showroom in Groningen. Die moet je echt eens bezoeken.

Showroom Groningen

In Groningen bevindt zich misschien wel het meest ambachtelijke filiaal. Hier begon het ooit met het bewerken van houten vloeren en deze vestiging is inmiddels nog verder uitgebreid met een allesomvattende collectie houten vloeren. Kortom een ambachtelijke werkplaats en showroom van wel 1200 m2  afgeladen met houten vloeren en parket. Misschien wel de interessantste houten vloeren showroom van Groningen.

Een vloerkleed op een houten vloer staat vaak heel goed

Showroom Leeuwarden

In Marsum onder de rook van Leeuwarden bevindt zich de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Friesland. Jan Kleefstra samen met z’n zoon verkopen hier een volledig programma houten vloeren en parket. Ook verzorgen ze complete renovaties. Ze bestrijken met parketrenovatie de gehele provincie Friesland. De locatie is uniek. Ook wordt de belangstelling uit Noord Holland steeds groter. Alle vloeren liggen hier in een originele Friese boerderij. Zo’n showroom als deze vind je nergens in Friesland. Kom snel langs.

Ook visgraatparket te koop in Den Bosch

Showroom Den Bosch

In Den Bosch kun je een hele interessante fabrieks showroom bezoeken, Hier ligt de complete Vloerenboerderij houten vloeren collectie op je te wachten. Een bijzonder uitgebreide showroom waar Mark den Otter de scepter zwaait. Al meer dan 25 jaar ervaring in de houten vloeren branche in Noord Oost Brabant. Ook zijn de Multi- en Combiplanken volop aanwezig alsmede de verouderde en geborstelde vloer varianten.
Mark importeert de houten vloeren uit eigen Tsjechische schaverij en kan daardoor de vloeren bijzonder aantrekkelijk aanbieden.

Houten vloeren showroom in Steenwijk. Wel een hele mooie showroom

Showroom Steenwijk

In Steenwijk in de regio Zwolle vind je 2 uitgebreide aan elkaar gekoppelde showvloeren expo woningen en hier op wel meer dan 300 m2 kun je alle houten vloeren op grote oppervlaktes zien. Nergens vind je zo’n originele houten vloeren setting. Super origineel. ’t Is net alsof je thuis bent. Deze vestiging is op afspraak de gehele week geopend en ook ’s-avonds kun je hier terecht. Jouw vloer ligt hier al te wachten. Houten vloeren voor Zwolle en de hele regio.

Olie op parket, dat is een goed idee

Showroom Buggenum (L)

In Buggenum bevindt zich een super ambachtelijke filiaal. Gevestigd in een oude Limburgse bakkerij Hier worden houten vloeren op een ambachtelijke wijze bewerkt. En deze werkplaats/showroom is uitgebreid met een allesomvattende collectie houten vloeren collectie van de Vloerenboerderij. Kortom een super uitgebreide en allesomvattende werkplaats en showroom van wel 350 m2 afgeladen met de meest uiteenlopende houten vloeren. Dit is wel de mooiste houten vloeren showroom van Limburg.

Ook slaapkamer houten vloeren in Haaksbergen

Showroom Utrecht

Deze showroom in Westbroek net even boven Utrecht is op afspraak geopend. Hier wordt je ontvangen door een jong enthousiast team met kijk op houten vloeren. Wat een geweldige showroom en wat een sfeer. Hier worden de mooiste vloeren getoond en zelfs kunnen ze een er een custom made tafel bij leveren. Dus als het over houten vloeren, parket en eiken tafels gaat kun je hier terecht voor een prima advies. Ook hier is het meerlaags eiken multi parket met toplaag beschikbaar voor aantrekkelijke prijzen. Kom al die aantrekkelijk interieurproducten maar eens snel bekijken.

Unieke visgraatvloer

Ook deze geweldige visgraatvloer kun je bewonderen in de showrooms van de Vloerenboerderij. Ook kun je je huidige parketvloer door ons op laten knappen. Parketrenovatie en houten vloer renovatie doen wij door alle Noordelijk provincies. Wil je een scherpe offerte ontvangen? Vul dan hier maar snel het aanvraagformulier in en ontvang geheel vrijblijvend een super scherpe prijs.