Houten vloeren showroom Groningen

Misschien wel de meest uitgebreide houten vloeren showroom van Noord Nederland.

Als er één regio bestaat waar eikenhouten vloeren gewild zijn, dan is dat wel in de stad Groningen. Vlak trouwens de provincie ook niet uit. Plaatsen als Hoogezand, Veendam, Winschoten zijn belangrijke plaatsen. In de stad Groningen wind je de super en uitgebreide houten vloeren showroom.

Sterk in Vloerenvakwerk

Groningen en hier liggen al die houten vloeren en ook visgraat parket passend in deze oude en vooral stoere noordelijkste provincie met z’n prachtige uitgestrekte landschap. We hoeven hier nog maar weinig aan toe te voegen. Deze Groninger regio past naadloos bij de ruige en stoere uitstraling van een eikenhouten vloer. Het is ook hierom, dat er redelijk veel vloerenwinkels in de stad Groningen zijn.

Groningen: Ulgersmaweg 18-20 9731 BS Groningen. 050-5352515 of 06-43225065 of 06-14554341

Houten vloeren showroom Groningen: Er zijn dus diverse aanbieders van houten vloeren en parket in Groningen en omgeving. Van oorsprong zijn dit vaak parket-specialisten. Ze denken vaak anders dan de echte massieve planken specialisten. De Vloerenboerderij met een partnershowroom in Groningen daarentegen, is puur een eiken planken specialist en kan bogen op een traditie van meer dan 20 jaar. Ook wordt in deze houten vloeren showroom voor Groningen planken visgraatparket verkocht. En alles voor erg vriendelijke prijzen.

Zoals gezegd verkoopt de Vloerenboerderij ook wel parket in de vorm van een planken visgraat parket. Deze Haaientand parket uitvoering dit is een brede en lange visgraat gemaakt van maxi planken. Dus ook visgraatparket in Groningen dus. Die gladde en glimmende mini plankjes verkopen wij niet echt.

Duurzame houten vloeren in Groningen in de grootste houten vloeren showroom Groningen

Een houten vloer koop je niet voor een paar jaar, het is best wel een investering, een zware massieve eikenhouten vloer gaat zomaar vele jaren mee. Massieve eikenhouten vloeren genieten bij De Vloerenboerderij nog steeds de voorkeur. Ze zien er goed uit, zijn decoratief, relatief goedkoop en geweldig duurzaam. Maar ze kunnen werken, dat is een feit. Maar hier is de Multiplank dan weer voor. Bezoek de houten vloeren showroom Groningen.

Houten vloeren showroom Groningen (Ulgersmaweg)

In de stad Groningen bevindt zich de grootste houten vloeren showroom van de provincie Groningen. (1200 m2) Op steenworp afstand van Veendam, Hoogezand en Stadskanaal maar ook snel bereikbaar vanuit Assen en Emmen. De meest uitgebreide houten vloeren showroom van Noord Nederland. Kom al die vloeren bekijken. Houten vloeren showroom Groningen dus. Tevens een ambachtelijke werkplaats.