Parket schuren Utrecht

Je bejaarde parketvloer weer compleet jong en dat voor een hele faire prijs. Met nieuw elan je parket weer helemaal nieuw maken, hier zijn ze in Utrecht best wel goed in.

Kijk maar eens hoeveel parketvloeren wij inmiddels al in Utrecht weer mooi gemaakt hebben. Oude en bejaarde parket en houten vloeren die oorspronkelijk in deze stad lagen hebben wij al vaak gerenoveerd.  Ze staan bij ons te boek als de parketpareltjes. Lang verborgen onder tapijt of zelfs overgeschilderd met verschillende lagen verf. En na grondige reparaties kwamen hier weer hele mooie parketvloeren onder vandaan.

Vloerenvakwerk in Utrecht

Maak van je oude versleten parket weer iets moois. Neem dus contact met ons op, want ook parket en houten vloeren van recenter bouwjaar kunnen weer een prachtige uitstraling krijgen en ook met dit soort vloerrenovatie is Utrecht koploper. Parket schuren Utrecht met heel veel ervaring Met de allernieuwste lak- en oliekleuren krijgt parket weer een uitstraling, die meestal veel interessanter is dan zeg maar 25 jaar geleden.  We schuurden al heel wat vloeren in de stad Utrecht en ver daarbuiten, maar ook in steden zoals Amersfoort, de Meern namen we parket onder handen en was parket schuren Utrecht actief.

Parket schuren Utrecht? Da’s voor ons een thuiswedstrijd

Parketrenovatie gebeurt niet alleen door middel van schuren en polijsten, maar ook een juiste olie of lakkeuze is van groot belang. Het is ons na vele jaren wel duidelijk, dat Utrechters dit juist van belang vinden. Want goed gekozen kleuren voor je parket zijn natuurlijk belangrijk voor de komende jaren.  Je wilt hier toch wil wat betreft de uitstraling voor de toekomst  zeker van zijn. De Vloerderij heeft deze kennis door lange ervaring opgebouwd en past dit dagelijks  toe bij vloerrenovatie in Utrecht. Parket schuren Utrecht daar vraag je dus een interessante offerte aan.

Utrechters betalen liever niet te veel voor parketrenovatie. Ze willen wel een nette prijs betalen voor vloerenvakwerk en dat snappen we hheel goed en daarom hanteren we vaste lage basisprijzen. Voor ons is Utrecht  een geweldige stad als het om parketrenovatie gaat. Parket schuren Utrecht? Vraag dus om een scherpe offerte.

We renoveren niet alleen parket, maar ook massieve houten plankenvloeren. Ook dit is een vak apart, temeer omdat er nogal wat precisiewerk bij te pas komt. De velling moet vaak handmatig uitgefreesd worden. Maar ook planken renoveren we met veel vakkennis. Dus wil je jouw plankenvloer opknappen? Parket schuren Utrecht staat klaar.