Duoplank aanbieding Groningen

Duoplank aanbieding Groningen:  Een geweldige multiplank aanbieding voor Groningen. Deze Duoplank ligt onbeweeglijk stil met een massieve toplaag op kruislings verlijmd berkenhout. Dus maximaal vast en solide met name in combinatie met vloerverwarming.

Kom eens kijken en jouw Duoplank zal er ongetwijfeld bij zijn en de prijs zal je zeker aanspreken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Duoplanken super aanbiedingen

De Vloerenboerderij levert deze “eiken” duoplanken naar Groningen. Een prachtige exclusieve parketuitvoering. Een aantrekkelijk vormgegeven duoplank voor Groningen en omgeving. Allemaal voorradig in trendy eiken natuurkleuren. Jouw smaak zit er ongetwijfeld bij. Ga jij voor zo’n super uitziende duoplank? Of ga je voor een wat traditioneler uitvoering. Dus ietsje meer traditioneel parket? Dat hebben we ook hoor. In de showroom in Groningen. Een duoplank aanbieding Groningen. Da’s pas een interessante aanbieding.

De allermooiste Duoplanken

Natuurlijk olietinten zijn niet meer weg te denken als je het over duoplanken hebt. Ze zijn trendy en helemaal van vandaag de dag, dat is wel zeker. Bezoek onze showroom. Duoplank Aanbieding Groningen. Ja Duoplanken zijn ook een originele houten vloeren, maar dan op een solide basis van van een kruislings verlijmde berkenhouten multiplex. Van 1e kwaliteit berkenhout. Een duoplank is meestal voorzien van een massieve eiken top-laag. Duoplank Groningen. Een hele veelzijdige kwaliteitsplank. Maar ook een echte plank, niet van originele massieve houten vloeren te onderscheiden.

Veel Duoplank aanbiedingen bij de Vloerenboerderij.

Duoplank Aanbieding Groningen: Lamelparket., zo noemen we duoplanken ook wel. Het zijn de allersterkste parket planken die op dit moment op de markt zijn. En ze worden ook aangeboden onder de namen Combiplank en Multiplank. De Vloerenboerderij verkoopt eigen geschaafde duoplanken voor een zeer interessante en alleszins acceptabele prijs. En dat kan ook. Deze duoplank aanbieding Groningen is een parketvloer voor een langdurig leven. Ga hier ook maar eens rondkijken. Er staan nogal wat aanbiedingen in Duoplanken in de etalage.

Maxi keus in Duoplanken

Stoere eiken planken kopen in Groningen.

Duoplank aanbieding voor de stad Groningen: De showroom ook van de provincie Groningen ligt vol met leuke aanbiedingen. Ze zijn er in veel uitvoeringen. Deze stoere en sterke planken winnen steeds meer terrein. Want de techniek van deze stevige plank is ongeëvenaard. En in Groningen zijn ze te koop.

Onze eigen produktie maakt de planken goedkoper.

De showroom ligt om de hoek en hier kun je de mooiste vloeren verwachten. Er wachten hier gemotiveerde mensen met een passie voor natuurlijk producten. Ga maar kijken. Duoplank aanbieding Groningen. Net ietsje meer dan alleen maar planken. Hier is ook de houten vloeren afwerkingsfabriek gevestigd. De planken worden hier geschuurd, verouderd en van olie voorzien. Dit komt weer tot uitdrukking in een aantrekkelijke verkoopprijs.