Parket Groningen

Parket Groningen: Ongelooflijk mooi parket voor ieders budget. Vriendelijk geprijsd Vloeren Voordeel

Parket en parketvloeren in het algemeen zijn erg geliefd in Groningen. Dit komt ook omdat er nu al weer enkele jaren  een erg veilig planken parket op de markt is. Dit is een lamelparket wat onbeweeglijk gelegd kan worden. Parket hoef dus niet alleen een stroken uitvoering of een visgraat te zijn.

Sterk In Vloerenvakwerk

Parket en houten vloeren Groningen voor vriendelijke prijzen.

Parket Groningen: De Vloerenboerderij verkoop traditioneel massieve houten vloeren. Voornamelijk van Frans eiken waar ook heel goed parket van gemaakt kan worden.  Maar sinds enkele jaren zijn er ook de zogeheten lamelplanken bij gekomen. Super solide planken die onbeweeglijk liggen. Er is geen sprake meer van werking. De Vloerenboerderij heeft nu hele scherpe Multiplank aanbiedingen in diverse breedtes en diktes in de aanbieding. Deze super stille en strakke vloeren verkopen we al vanaf   34.95 per m2. (incl. btw.) Parket Groningen dus multi functioneel.
Visgraatvloer in een eiken uitvoering

Parket in combinatie met vloerverwarming

Parket in de vorm van een Multiplank gaat heel goed samen met vloerverwarming. Deze lamelplanken zijn erg stabiel en vertonen nauwelijks werking en ze zijn enkele jaren geleden speciaal ontworpen voor vloerverwarming. De Multiplank parketvloeren kunnen in diverse breedtes en diktes geleverd worden. En de optiek is praktisch gelijk aan die van een massief eiken plank. Alleen de techniek is anders. Parket Groningen dus. Lees hier nog meer over parket

De kleur van de vloer. Super belangrijk.

Ook in de provincie Groningen wordt parket afgewerkt met olie al heel lang gewaardeerd. Er ontstaan de mooiste tinten. Er is een grote diversiteit aan kleuren. Maar er zijn er maar een paar die er met kop en schouders bovenuit steken. En dat zijn met name de Antieke traditionele kleur. Gevolgd door de tinten wit en grijs. We spreken over olietinten. Lak komt steeds minder voor en olie heeft een mooie zachte natuurlijke uitstraling. Er zijn allerlei kleur graduaties mogelijk. Een multiplank laat zich goed bewerken. Dus ook het verouderingsproces kan op deze parketsoort zeker gebruikt worden. Optisch zijn er dan weinig verschillen met een massieve plank. Parket Groningen komt dus in verschillende vormen.

Parket Groningen met een zeer uitgebreide collectie in Borgercompagnie. Onder de rook van de Stad. In deze showroom ligt o.a. een prachtige visgraatparket. Je kunt dan zelf zien hoe een vrij grote visgraat eruit ziet. Ook leggen wij parketvloeren in Groningen. Parket leggen is trouwens een speciaal van ons. Maar hiervoor beschikken we over vakmannen die dit letterlijk en figuurlijk goed onder de knie hebben. Parket leggen in Groningen is bij ons in goede handen. Ook parketonderhoud is van groot belang. Parket Groningen. Een specialist die al bijna 25 jaar in de provincie Groningen bezig is.

Parket Groningen: Het zijn tegenwoordig niet altijd meer die kleine parketstrookjes, maar er zijn nu brede en lange parket planken op de markt. Goed voor een maxi visgraat parket. de parketplanken kunnen wel een lengte hebben van 90 cm. Een breedte van 18 cm is al helemaal niet bijzonder meer. Parket Groningen heeft al deze Haaientand parketvloeren. Ook zijn ze leverbaar in een exclusieve Hongaarse punt uitvoering. Kom ze maar eens snel bekijken bij parket Groningen. Parket Groningen. Gevestigd aan de Ulgersmaweg met een fabrieksshowroom.