Parketzaak in Meppel

Zoek je een parketzaak in Meppel en je wilt er zeker van zijn dat de prijs en de kwaliteit goed zijn? Dan kunnen wij veel voor je betekenen. De prijzen zijn in ieder geval super aantrekkelijk. Parket voor elk budget.

De uitgebreide parketzaak in Meppel. Je bent nu aan het goede adres, we zijn al heel lang leverancier van houten vloeren en parket  in Meppel. Wij assisteren de consument om hun parketwensen waar te maken en geven de mogelijkheid om in het bezit van een geweldig mooie parketvloer te komen.

Sterk in Vloerenvakwerk

Kwaliteit en service

De kwaliteit en onze bekende service is super belangrijk. Laat je snel inspireren door ons betrouwbaar zaken doen. Al meer dan 25 jaar parket leverancier in Meppel. De Parketzaak in Meppel met het grootste assortiment houten vloeren. Ook een brede keus in visgraatparket. Kom alles maar eens snel bekijken.

Kijk hier eens naar alle voordelen: 1)  Hele snelle levering van de vloeren 2)  100% garantie door eigen controle 3)  Minimale kans op productiefouten 4)  Optimalisatie van de productie 5)  Lage prijs eigen schaverij 6)  Eigen leg service door Nederland

Multi brede visgraatparket

De Vloerenboerderij levert ook Multi brede visgraatparket vloeren in diverse interessante uitvoeringen. Aantrekkelijk geprijsd visgraat-parket  voor Meppel en omgeving. In de mooiste eikenkleur modetinten. Jouw smaak is er voor zeker 100% bij. Ga jij voor een speciale bourgondisch uitziende visgraat, of is je keus authentiek en ga je voor een klassiek stroken visgraatparket? Het is er allemaal hoor!

Ook visgraatparket met toplaag.

Parket in plankenuitvoering is op dit moment super populair en dat is heel goed te begrijpen, want het is een puur nieuwe maar ook een erg aantrekkelijke ontwikkeling. Want de terugkeer van deze vorm visgraatparket komt gewoon door het feit dat brede planken erg populair zijn. Deze eiken planken met toplaag nu dus ook leverbaar in visgraatparket.

De parketzaak in Meppel heeft ze. Zo’n visgraatvloer is helemaal klaar voor een zonnige toekomst. Als het ware tijdloos beschikbaar voor een volgende generatie.! Dé Parketzaak in Meppel. Vraag hier ook advies voor oliekleuren. Eiken vloeren lenen zich prima voor allerlei kleurschakeringen. Vooral met natuurolie komen deze prachtige tinten goed tot hun recht. Antiek gekleurd?, lichtere effecten? Grijsachtig? Je zegt het maar. Deze multiplank en duoplank eiken vloeren kunnen zelfs zwart geolied worden. Te leveren in diverse breedtematen. Smal tot breed. Kom ze bekijken in onze parketzaak in Meppel.