Parketzaak in Meppel

Zoek je een parketzaak in Meppel en je wilt er zeker van zijn dat de prijs en de kwaliteit goed zijn? Dan kunnen wij veel voor je betekenen. Parket voor elk budget.

Je bent nu aan het goede adres, we zijn al heel lang leverancier van houten vloeren en parketzaak  in Meppel. Wij assisteren de consument om hun parketwensen waar te maken en geven de mogelijkheid om in het bezit van een geweldig mooie parketvloer te komen.

Sterk in Vloerenvakwerk

Kwaliteit en service

Waarbij natuurlijk de kwaliteit en onze bekende service belangrijk zijn, Laat je snel inspireren door ons betrouwbaar zaken doen. Al meer dan 25 jaar parket leverancier in Meppel. De Parketzaak in Meppel met het grootste assortiment houten vloeren. Kom ze maar snel bekijken.

Kijk hier eens naar alle voordelen: 1)  Hele snelle levering van de vloeren 2)  100% garantie door eigen controle 3)  Minimale kans op productiefouten 4)  Optimalisatie van de productie 5)  Lage prijs eigen schaverij 6)  Eigen leg service door Nederland

Multi brede visgraatparket

De Vloerenboerderij levert ook Multi brede visgraatparket vloeren in diverse interessante uitvoeringen. Aantrekkelijk geprijsd visgraat-parket  voor Meppel en omgeving. In de mooiste eikenkleur modetinten. Jouw smaak is er voor zeker 100% bij. Ga jij voor een speciale bourgondisch uitziende visgraat, of is je keus authentiek en ga je voor een klassiek stroken visgraatparket? Het is er allemaal hoor!

Parket in plankenuitvoering is op dit moment super populair en dat is heel goed te begrijpen, want het is een puur nieuwe maar ook een erg aantrekkelijke ontwikkeling. Want de terugkeer van deze vorm visgraatparket komt gewoon door het feit dat brede planken erg populair zijn. Deze eiken planken met toplaag nu dus ook leverbaar in visgraatparket.

De parketzaak in Meppel heeft ze. Zo’n visgraatvloer is helemaal klaar voor een zonnige toekomst. Als het ware tijdloos beschikbaar voor een volgende generatie.! Dé Parketzaak in Meppel.