Parket onderhoud Groningen

Parket onderhoud Groningen, Ja ook hier in Groningen kan je parketvloer er weer gelikt uit zien. 100% vloerenvakwerk door ervaren leggers. Maak meteen gebruik van de ervaring én het vakmanschap van de Vloerenboerderij. En profiteer ook meteen van je extra voordeel.

Maar eerst maar eens een volledige remake. De Vloerenboerderij renoveert en onderhoudt parketvloeren in samenwerking met de Vloerderij En dat doen we voor aantrekkelijke prijzen. Gun je parket dus zo’n aantrekkelijke metamorfose en stel het nu maar niet meer uit. Parket onderhoud Groningen dus.

Sterk in Vloerenvakwerk

Parket onderhoud Groningen is vakwerk 1e klas

Parket onderhoud Groningen: We doen het dagelijks. Dit is ook nodig want veel vloeren hebben achterstalig onderhoud.  Na een jaar of 9 a 10  is een parketvloer of houten vloer wel eens aan een totale remake toe en dan is er werk aan de winkel voor onze vakmannen. Parket onderhoud Groningen wordt gerealiseerd door een door ons geselecteerd parketteur en hij heeft veel ervaring en voert het onderhoud met zorg uit. Hij is een goed in dit speciale vak. Zo’n vloer  kun je natuurlijk ook zelf op knappen. Maar vaak komt het op specialistisch werk aan. We hebben het dan wel over complete vloerrenovaties en dan ben je toch wel overgeleverd aan een  vakbekwame “parketteur”. Hij kent alle fijne kneepjes en met zo’n vakman haal je de eindstreep met gemak. Met parket onderhoud Groningen kom je er wel.

Parket onderhoud of opknappen en renoveren kun je zelf ook doen zou je als eerste reactie ook zeggen, dat kan natuurlijk ook wel, geen punt eigenlijk Een beetje handigheid zou toch al genoeg moeten zijn om deze klus te klaren?. Maar vergis je maar niet. Een klein beetje opknappen ja dat gaat nog wel, maar een complete en volledige parketrenovatie? Daar ziet menigeen als een berg tegen op. Giga grote en loodzware schuurmachine!.  En dan ook nog eens als dat stof in je huis. Bij niet te doen, al wil je het nog zo graag. Schakel aarom maar snel een vakman in, eentje met de nodige ervaring om parketrenovatie  in Groningen uit te voeren. De prijs kan nooit een obstakel zijn, want parketonderhoud Groningen is concurrerend. Parket onderhoud Groningen?. Dat is voor ons een thuiswedstrijd.

De Vloerenboerderij is partner van de Vloerderij.

Samen Sterk was destijds de gedachte. De Vloerderij had tijdens onze eerste contacten al 3 filialen in Nederland en wilde nog meer uitbreiden. In de provincie Groningen was nog geen filiaal en we werden het snel eens. En in een Groninger boerderij in Borgercompagnie ontstond de grootste houten vloeren showroom van Noord Nederland. Er werden vloeren getrommeld en verouderd. Ook werden parketvloeren geborsteld. Parket onderhoud Groningen teert nu nog steeds op de ervaringen van toen. Nu wordt er door de hele provincie maar ook daarbuiten parket gerenoveerd. Met de meest geavanceerde machines zorgen we wekelijks voor weer nieuwe parketvloeren. Parket onderhoud Groningen? Bel ons maar.

Het begon jaren geleden in Groningen

Eind vorige eeuw begon de Vloerenboerderij in Borgercompagnie parket en houten vloeren te ontwikkelen. Een en ander groeide dusdanig dat de Vloerenboerderij samensmolt met de Vloerderij. En intussen zijn er al meer dan 8 filialen in Nederland. Parket onderhoud Gronigen is nu een onderdeel. Ook de Vloerenboerderij is inmiddels verhuisd en heeft nu de beschikking over een showroom en werkplaats van meer dan 1200 m2. De Gebr. Holtz zwaaien hier de scepter en hier worden geweldige vloeren ontwikkeld. In de eigen werkplaats wordt parket omgetoverd tot een trendy en zeker betaalbare vloerbedekker. Parket onderhoud Groningen heeft dus een jarenlange ervaring met parketvloeren.