Parket schuren in Kampen

Parket schuren in Kampen. Moet toch een keer gebeuren. Parket moet je nu eenmaal zo nu en dan geschuurd worden. Kun je dit zelf ?  Er is toch wel wat ervaring voor nodig. Maa met twee rechter handen kom je een heel eind. Parket schuren in Kampen? Dat doen de mannen van de Vloerenboerderij vakkundig, accuraat en snel.

Sterk in Vloerenvakwerk

Tijd om je parket te schuren?

Parket schuren in Kampen: Ook schuren we regelmatig nog massieve eiken planken. Vanaf eind vorige eeuw werden ze mega veel  verkocht  ook in Kampen en de eersten van die jaren zijn inmiddels al weer aan een remake toe. Er liggen er hier en daar nog al een paar. Verspreid over de hele provincie Overijssel. Maar Kampen zingt een mooi toontje mee. Wil je meer weten over parket schuren in Kampen? Pak dan de mogelijkheid om ons eens vrijblijvend vragen te stellen. De beslissing valt dan later wel. Gewoon maar doen het is vrijblijvend en gratis. Kijk hier nog eens voor meer onderhoud info

Parket schuren Kampen. Puur Vakwerk

Parket schuren in Kampen: Breder eiken planken vloeren maar ook de meer klassieke visgraatvloeren schuren en knappen we met grote regelmaatop  . Brede planken zijn gemakkelijker te schuren  dan vast genagelde of verlijmde visgraatvloert. Het resultaat van brede houten planken is erg mooi.  De speciaal duurzame olie draagt ook bij aan een eigentijdse vloer. Olie past heel goed bij een eiken vloer en wordt steeds vaker gebruikt. De Vloerenboerderij maalt je vloer weer toekomstbestendig. Een toekomst die na professioneel onderhoud weer een hele poos kan duren.

Intensief gebruik Geen punt

Parket schuren in Kampen. Het is soms nodig. Elke parket moet  anders benaderd worden en heeft dan ook z’n eigen eigenaardigheden. Heeft jouw parket maar een paar kleine dekjes en krasjes en begint hij ietsje kaal te worden?. Maar je parketvloer kan ook ergere beschadigingen opgelopen hebben . Parket kan best wel tegen intensief gebrui. Het is immers keihard. ( Kleine beschadigingen zijn niet te vermijden).  Bij de Vloerenboerderij weten ze dat heel goed. Maar naar verloop van tijd is wat extra aandacht  weleens nodig. Parket schuren in Kampen wordt door de Vloerenboerderij heel serieus genomen.

Practisch 100% stofvrij

Parket schuren in Kampen. Dat doen we met veel plezier. Parket schuren en onderhoud is niet duur. De Vloerenboerderij voert  alle werkzaamheden uit tegen een vaste lage prijs. Wil je ons je parket laten schuren in Kampen? Dan staan we volledig voor je klaar. We werken heel zorgvuldig en zp goed als stofvrij. ( De schuurmachine heeft stofafzuiging) Dus stoffig wordt het niet. En zoals we al eerder zeiden. Het schuren en polijste, oliën etc doen we tegen vaste basisprijzen. We schuren je parketvloer professioneel en geven ook  onderhoudsadviezen. Parket schuren in Kampen dat is voor ons om de hoek.

Olie of lak: Top kleuren

Parket schuren in Kampen. We geven klanten ook kleuradviezen. Na schuren komt parketonderhoud en dan krijgen we vaak de vraag (ook in Meppel). “Wat zou ik voor mijn parketvloer nu voor kleur moeten keizen?” De Vloerenboerderij adviseert je dan graag. Geeft dus adviezen voor een nieuw aan te brengen olie-kleur. Er trouwens veel oliesoorten te koop. De kleurkeuze is natuurlijk erg persoonlijk. Het komt wel redelijk vaak voor, dat er voor natuurlijke tinten gekozen worden. Kies voor de Vloerenboerderij: Parket schuren in Kampen. We zouden dat heel graag voor je willen realiseren.