Houten vloer oliën

Houten vloer oliën, dat kun je zelf of je laat het doen. Een houten vloer oliën in Groningen of Leeuwarden? Dat kan, want we werken door heel Noord-Nederland.

Een houten vloer in de olie is het mooiste wat je je kunt bedenken., puur natuur met een warme uitstraling. Een houten vloer oliën is niet echt moeilijk, voor de handige doe het zelver is het goed te doen.

Sterk in Vloerenvakwerk

Precies weten hoe dit oliën in z’n werk gaat?

Een houten vloer oliën: Maar eerst even in het kort. We beginnen we met het gebruik van een groene pad, met deze vrij harde pad wordt de olie in de plank gemasseerd, er is afhankelijk van de houtsoort circa 1 liter per 10 m²-15m2 nodig. De olie moet zo regelmatig matig mogelijk verdeeld worden, tijdens dit eerste olieproces kun je gewoon door de olie heen lopen.. Een houten vloer oliën?, dat is super goed te doen. Wil je precies weten hoe jezelf met een houten vloer om kunt gaan, kijk dan eens bij de doe het zelf pagina van de Vloerderij.

Een Woodboy is onontbeerlijk.

Bij de tweede fase van het oliën wordt de witte pad gebruikt, deze dient om de olie uit te poetsen. Het is heel belangrijk ervoor te zorgen dat de olie zo goed en intensief mogelijk uitgepoetst wordt. Beide pads passen op de woodboy, een laag toerige ronddraaiende schuur/poetsmachine, die bij bijna elke bouwmarkt te huur is. Kijk ook eens bij onze partner.

Wil je precies weten hoeveel een houten vloer renovatie kost?

Woca olie is een zuivere natuurolie en wordt al meer dan 20 jaar in Nederland gebruikt. Deze volkomen ecologische olie is bijzonder geschikt voor eiken vloeren. De tinten komen erg goed tot hun recht. Een houten vloer oliën is dus best wel leuk om zelf te doen, want je krijgt veel eer van je werk en je werkt ook nog eens met een puur natuurproduct. Het ligt natuurlijk helemaal aan jezelf wat je wilt, maar hoe het ook is, bel ons eerst maar eens om advies. Een houten vloer oliën is ook heel zelf te doen. Echter wanneer de vloer een eiken toplaag heeft is het oppassen. Mail dan eerst even met ons.

We zijn bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur. Je kunt ook langs komen in onze Vloerenboerderij in Groningen, daar kun je verschillende houten vloeren zien die met verschillende oliekleuren bewerkt zijn. Een houten vloer oliën dat is een koud kunstje. Ook in Groningen worden houten vloeren in de meeste gevallen geolied. Ook de bekende multi- en duoplanken kunnen goed geolied worden. Samen met de Vloerderij hebben we een hele collectie van deze zo genaamde lamelplanken.