Eiken toplaag

Eiken toplaag vloeren zijn super geschikt voor vloerverwarming. De Vloerenboerderij levert nu al enkele jaren de bekende multiplanken en duoplanken. Allemaal getest op duurzaamheid en kwaliteit en ze zijn voor alle vloerverwarming systemen geschikt. En beide varianten met een eiken toplaag

Ga ze maar snel bekijken in onze showrooms. Hier vind je de allergrootste keus in lamelplanken zoals de multiplank en de duoplank.

Sterk in Vloerenvakwerk

De eiken toplaag is leverbaar in diverse diktes.

Tegenwoordig is het een algemene gebruikelijk om deze lamel-plank met eiken toplaag in te zetten voor diverse vloer doeleinden. Maar vooral i.c.m. met vloerverwarming. Deze Duoplanken met toplaag zijn dus leverbaar in diverse breedtes en ook diktes. De toplaag varieert in dikte. Ze gaan van 3mm t/m 6mm dik. Houten vloeren en parket met een massieve eiken toplaag zijn te  koop in diverse uitvoeringen. Zo’n toplaag wordt in reepjes gezaagd uit een eiken moederplank van wel liefst 3 cm dik. Dan wordt  deze toplaag wordt onder hoge druk vast verlijmd op een watervrije berken multiplex en op deze manier ontstaat er een zeer stabiele en solide plank, die voor bestand is tegen werking. Kijk hier ook eens naar eiken parket met een toplaag

Een eiken toplaag kan ook veel bewerkingen ondergaan.

Deze bijzondere planken kunnen net zoals massief eiken planken heel goed bewerkt worden, want zo’n massieve toplaag leent zich hier uitstekend voor. Planken gaan er geweldig trendy uitzien vooral als ze geborsteld, verouderd of geschraapt zijn. Dus door een eiken toplaag te manipuleren kunnen custom-made vloeren gemaakt worden. Fris en Frivool zegt men weleens, want je kunt zo’n speciaal bewerkt toplaag eindeloos combineren met  je interieur. Ook  levert de Vloerenboerderij een moderne range van  Multi- en Duoplanken in wit- en grijs tinten. Eigenzinnige  multiplanken met kleurnuances ontwikkeld in eigen werkplaats. 

Een eiken toplaag is onder hoge druk verlijmd. Super Solide

Bij de Vloerenboerderij gaan we helemaal voor deze nieuwe generatie lamelplanken met een eiken toplaag. Niet enkel de duo-  en multiplank met zo’n eiken toplaag heeft onze voorkeur, maar juist ook de manier waarop we deze toplaag een eigen gezicht meegeven. Maar ook zijn we hiernaast steeds druk met een vervolg van een toekomstige collectie duo- Multi- en combiplanken. Heb je vragen over d eze bijzondere plank en in het bijzonder over een eiken toplaag? Of wil je iets weten over andere houten vloeren, neem dan contact met ons op.