Houten vloeren in Groningen

De Vloerenboerderij levert erg veel houten vloeren in Groningen

Bij de Vloerenboerderij in Borgercompagnie (Gr) zijn de mooiste vloeren te bekijken.

Houten vloeren in Groningen

Houten vloeren in Groningen |  Elke zaterdag in Borgercompagnie | houten vloeren showroom Groningen| Voordelige Vloeren |

Nu zo’n prachtige massieve eiken vloer voor   34.50  m2 18 cm breed. en op 21 cm breed € 37.50  prijzen incl. btw

Geweldige houten vloeren in Groningen.
Jij vind die houten vloeren vast wel cool?, maar wat je ook kiest, ze zijn er  in allerlei uitvoeringen. Misschien ga jij voor een wat traditioneler vloer of een eigentijdse gerookte massieve eikenhouten vloer met een krijtoptiek? Of zeg je ik ga alleen maar voor zo’n solide, veilige en onbeweeglijke Multiplank?

Bel of mail voor info of maak een afspraak op zaterdag. 0521-515432 info@devloerenboerderij.nl

Houten vloeren in Groningen. Die vind je bij de Vloerenboerderij

Houten vloeren Groningen. Ook voor de allermooiste plankenvisgraat vloeren.

Houten vloeren in Groningen op grote oppervlakten.
We hebben al die vloeren en je kunt ze zien liggen in complete interieurs in die uitgebreide houten vloeren showroom in Borgercompagnie, nog geen 20 minuten rijden vanuit Groningen… Hier liggen zeker niet van die kleine mini showbordjes en plankjes, maar juist mooie volledige houten vloeren.  Een boerderij vol houten vloeren aanbiedingen in Groningen

De Vloerenboerderij steelt de show met houten vloeren in Groningen.
Houten vloeren in Groningen, een showroom vol met de mooiste aanbiedingen houten vloeren en Multi planken. Jazeker ook Multi-plank houten vloeren met zo’n massieve eiken toplaag, ze liggen veilig & vast en zijn ook super geschikt voor vloerverwarming. Onbeweeglijk en solide. Kom ze maar bekijken.

Meer houten vloeren aanbiedingen bekijken dat doe je  hier. Houten vloeren in Groningen? Top assortiment

Houten vloeren Groningen? Geweldige houten vloeren.

Houten vloeren Groningen, ze liggen in de mooiste tinten in de showroom voor de regio Groningen in Borgercompagnie

Op bovenstaande afbeelding zie je een authentieke grijs geoliede Abdijvloer, zonder vellingkant, dus deze keer super modern en strak uitgevoerd! Deze  strak uitziende houten vloer brachten we al menig keer naar Groningen. Houten vloeren voor Groningen?, die koop je toch zeker bij de Vloerenboerderij in Borgercompagnie in de enige echte houten vloeren showroom van Groningen even ten oosten van de Stad.
Die speciale houten vloeren aanbiedingen voor Groningen liggen natuurlijk ook lekker in de Provincie. Houten vloeren in Groningen? Kom ze bekijken.

Houten vloeren in Groningen zijn vaak afkomstig uit de Vloerenbierderij

Zeven van de tien houten vloeren liefhebbers uit Groningen steken hun licht op in de partnershowroom van de Vloerenboerderij.