Houten vloeren in Groningen

Houten vloeren in Groningen | Elke zaterdag in Borgercompagnie | houten vloeren showroom Groningen | Voordelige Vloeren | Bel voor een persoonlijke afspraak | Direct aan de beurt |

Nu zo’n prachtige massieve eiken vloer voor € 39.50 m2 18 cm breed. en op 22 cm breed € 42.50 prijzen incl. btw Uiteraard ook super aanbiedingen in Multiplanken met eiken toplaag.

Geweldige houten vloeren in Groningen

Jij vind die houten vloeren vast wel cool?, maar wat je ook kiest, ze zijn er in allerlei uitvoeringen. Misschien ga jij voor een wat traditioneler vloer of een eigentijdse gerookte massieve eikenhouten vloer met een krijtoptiek? Of zeg je ik ga alleen maar voor zo’n solide, veilige en onbeweeglijke Multiplank? Maar hoe dan ook je koopt heel vertrouwd de mooiste houten vloeren bij de Vloerenboerderij. Houten vloeren in Groningen ook dat nog eens. Want we zijn nog steeds present sinds 1998.

De Vloerenboerderij steelt de show met houten vloeren in Groningen

Houten vloeren in Groningen, een showroom vol met de mooiste aanbiedingen houten vloeren en Multi planken. Jazeker ook Multi-plank houten vloeren met zo’n massieve eiken toplaag, ze liggen veilig & vast en zijn ook super geschikt voor vloerverwarming. Onbeweeglijk en solide. Kom ze maar bekijken. Meer houten vloeren aanbiedingen bekijken dat doe je  hierHouten vloeren in Groningen? Top assortiment met de laatste ontwikkelingen op vloerengebied. Houten vloeren in Groningen, waar je dus moet zijn voor de allermooiste vloeren.

Op bovenstaande afbeelding zie je een authentieke grijs geoliede Abdijvloer, zonder vellingkant, dus deze keer super modern en strak uitgevoerd! Deze  strak uitziende houten vloer brachten we al menig keer naar Groningen. Houten vloeren voor Groningen?, die koop je toch zeker bij de Vloerenboerderij in Borgercompagnie in de enige echte houten vloeren showroom van Groningen even ten oosten van de Stad. Die speciale houten vloeren aanbiedingen voor Groningen liggen natuurlijk ook lekker in de Provincie. Houten vloeren in Groningen? Kom ze bekijken. In deze showroom liggen de meest voorkomende houten vloeren, maar uiteraard ook de verouderde eiken vloeren die in Groningen zo geliefd zijn. Tevens is er een collectie geschaafde en geborstelde vloeren.