Houten vloeren Roermond

Houten vloeren Roermond,de Vloerenboerderij nu ook in Roermond.

Misschien wel de meest uitgebreide showroom met de mooiste houten vloeren en parket van Roermond e.o. We leveren deze originele houten vloeren  voor concurrerende prijzen. Ook een parket legservice voor Roermond. Houten vloeren Roermond.  Goede kwaliteit en goede service. Wil je inlichtingen of de showroom bezoeken?

Sterk in Vloerenvakwerk

Trendy houten vloeren

Schitterende trendy houten vloeren en parket. Vloeren die in de meeste gevallen geolied worden. Neem nu eens die diep donker bruine antiek kleur. Deze olie zorgt voor een zacht Bourgondisch voorkomen. Of neem een witte olie die er voor zorgt dat de vloer een sleetse oude onbestendige uitstraling krijgt.

Zeker in Roermond zijn deze authentieke houten vloeren erg in zwang. Ja zelfs erg gewild. De zachte originele olietinten geven een massieve eikenhouten vloer of een multiplank een prachtige diepe patina.

Eiken vloeren ook gelakt worden, Jazeker, maar gebruik dan wel een matte lak op waterbasis. Hoe het gewoon zo ecologisch mogelijk. Al deze vloeren krijgen vaak een extra behandeling. Waarvan  “Het Verouderen” wel het bekendst is. Met dit soort houten vloer schiet je altijd raak in Roermond. Houten vloeren Roermond.  Een super keus in een super showroom. Houten vloeren Roermond verkoopt mooie sfeervloeren. Stuk voor stuk geolied in de mooie tinten.

Houten vloeren showroom Roermond

Houten vloeren Roermond, die kun je dus komen bewonderen in de uitgebreide houten vloeren showroom voor Limburg. Steeds concurrerende en speciale aanbiedingen in Duo-planken en originele massieve eiken planken. Roermond is een belangrijke stad. Als het om eikenhouten vloeren gaat.

Ook vind je bij de Vloerenboerderij Roermond mooie verouderde parketvloeren, ook deze nieuwe generatie vloeren gaan zeker goed verkocht worden in Roermond. Ze kunnen in sprankelende olie-kleuren gezet worden. Van licht naar donker, van grijs naar wit…En ze liggen nu allemaal al  bij ons te wachten.

Houten vloeren Roermond.  Bijzondere mooie vloeren. Echt origineel Nederlands vloerenvakwerk met een licht frans tintje. Roermond heeft nu een houten vloeren showroom! Met meer dan 350 m2 vloeren en parket

Jazeker, een showroom wel heel dichtbij.. Een té gekke eiken vloeren en parket showroom helemaal vol met vloeren tegen de scherpste basisprijzen. Kom snel bij ons langs en bekijk ze. Al die vloerencollecties van de Vloerenboerderij.  Houten vloeren Roermond. Crearief geschaafd en aangeboden voor  fabrieks- en schaverijprijzen? Deze showroom in Roermond is misschien wel de meest uitgebreide showroom van heel de provincie Limburg. Maak gerust een afspraak, maar je kunt ook spontaan binnen wandelen. Kijk  hier  eerst voor het adres of informatie en voor je het weet heb je die super vloer te pakken. Houten vloeren Roermond. Jouw vloer ligt al te wachten!