Houten vloeren showroom Limburg

Houten vloeren showroom Limburg: De meest uitgebreide houten vloeren en parket showroom van Limburg. In deze mooie regio zijn eikenhouten vloeren populair en zeer gewild. Trouwens in heel de provincie Limburg worden de echte houten vloeren gewaardeerd. Plaatsen als Roermond, Weert, Venlo, Heerlen en Sittard zijn belangrijke plaatsen. In de stad Maastricht liggen bv. al heel wat houten vloeren. In Buggenum nabij Roermond vind je dus de mooiste houten vloeren showroom van Limburg.

Sterk in Vloerenvakwerk

In Buggenum liggen al die houten- en ook visgraat parketvloeren pecies passend in deze oude stoere zuidelijke provincie met z’n prachtige heuvelachtige landschap. We hoeven hier verder nog maar weinig nieuws aan toe te voegen. Deze Limburger regio past naadloos bij onze eikenhouten vloeren uitstraling. Omdat de vraag naar eiken vloeren hier groot is zijn er ook redelijk veel vloerenwinkels in Limburg. Kijk ook eens bij het visgraatparket.

Showroom Buggenum: Dorpsstraat 72 6082 AR Buggenum (L) 0475-593531 of 06-15310717

Houten vloeren showroom Limburg: Er zijn genoeg aanbieders van houten vloeren in de provincie Limburg. Oorspronkelijk meestal parketspecialisten. Ze denken vaak heel anders dan de echte planken leveranciers. De Vloerenboerderij met een partnershowroom in Limburg is juist het tegenovergestelde en is puur een planken specialist en is dit al meer dan 20 jaar. In de houten vloeren showroom in Buggenum worden zelfs visgraatparket planken verkocht. En dit allemaal voor super faire prijzen. Dus de Vloerenboerderij verkoopt ook parket in planken visgraat uitvoering. Dit “Haaientand” parket is een brede en lange visgraatplank gemaakt van maxi brede en lange planken. Dus ook visgraatparket in Limburg. Die gladde mini parketstrookjes verkopen wij niet echt veel meer. Deze planken en parket zijn voorzien van een solide en massieve toplaag.

Duurzame houten vloeren in Limburg in de houten vloeren showroom Limburg

We leveren rechtstreeks vanuit de fabriek

Een houten vloer of parketvloer koop je niet voor een paar jaartjes, het is een hele een investering voor meerdere jaren, een zware houten vloer gaat zomaar een leven lang mee. Lamel vloeren genieten bij De Vloerenboerderij de voorkeur. Ze zien er super uit, zijn erg decoratief, relatief goedkoper dan de massieve uitvoeringen en ze zijn ook geweldig eco vriendelijk en duurzaam. Deze meer laags houten vloeren werken, dat is een mooie zekerheid. De Multiplank Limburg is uit voorraad te leveren. Deze multi- of duoplank is uitermate geschikt voor vloerverwarming. Zeliggen onverzettelijk. Bezoek de houten vloeren showroom Limburg van de Vloerenboerderij.

Houten vloeren showroom Limburg ( Buggenum )

Houten vloeren showroom Limburg: In de regio Roermond bevindt zich wel de meest uitgebreide houten vloeren showroom van de provincie Limburg. (350 m2) Op steenworp afstand van Weert, Heerlen, Sittard en Venlo maar ook snel bereikbaar vanuit Maastricht en Kerkrade. De meest uitgebreide en heden ten daagse houten vloeren showroom van Zuid-Nederland. Kom ze bekijken al die vloeren. Houten vloeren showroom in Limburg dus. Tevens een originele ambachtelijke werkplaats. wil je alvast eens wat prijzen zien? Klik dan hier.