Parket schuren in Meppel

Parket schuren in Meppel. Toch zeker na enkele jaren nodig. Parket moet je nu eenmaal schuren. Soms kun je dit zelf wel, maar klopt dit idee?. Zo’n job vereist toch enige ervaring. Twee rechter handen echter brengen je een heel eind. Parket schuren in Meppel dat doen we vakkundig, accuraat en snel.

Maar ook om niet te vergeten voor een Super aantrekkelijke prijs.

Sterk in Vloerenvakwerk

Parket schuren in Meppel. Vakwerk

Meppel: Super houten vloeren stad.

Parket schuren in Meppel: Eikenhouten planken schuren we ook regelmatig. Vanaf 1990 werden er mega veel planken verkocht  ook in Meppel en de eerste aankopen van toen zijn inmiddels al weer aan een update toe. Er liggen er nog al wat, ook in de hele provincie Drenthe. Maar Meppel doet super goed mee. Meer weten over parket onderhoud in Meppel, maak dan gebruik van de mogelijkheid om ons eerst maar eens vrijblijvend vragen te stellen. De beslissing valt dan later wel.  Ook in  Assen

Laat je vloer vakkundig schuren

De bredere eiken planken maar ook de meer specialistische visgraatvloeren onderhouden we met grote regelmaat . Brede planken zijn  nu eenmaal simpeler te schuren  dan vast verlijmd visgraatparket. Het eindresultaat bij de brede houten planken is erg mooi.  Ook speciaal geselecteerde duurzame olie draagt ook bij aan een modieuze en eigentijdse vloer. Olie is een prachtig product en wordt steeds vaker toegepast. Je parketvloer is nu weer toekomstbestendig. Een toekomst die na professioneel onderhoud weer lang kan duren. Lees nog iets meer over vloeronderhoud.

Interieur met houten vloer Vloerderij

Serieus schuren is belangrijk

Parket schuren in Meppel. Hoe dan ook het is soms nodig. Elke parketvloer moet weer anders benaderd worden en heeft dan ook z’n eigen aparte behandeling. Misschien heeft jouw parket maar een paar kleine dekjes en krasjes en begint hij te kalen. De vloer kan ook ernstiger beschadigingen opgelopen hebben . Parketvloer kan best wel tegen een stootje ( Kleine beschadigingen zijn onvermijdbaar).  Bij de Vloerenboerderij weten ze dat. Maar van tijd tot tijd is wat extra aandacht  wel op z’n plaats. Parket schuren in Meppel wordt door de Vloerenboerderij heel serieus opgepakt.

Vaste lage basisprijzen

Parket schuren in Meppel. Dat doen we gemotiveerd. Parket onderhoud is niet duur. De Vloerenboerderij voert  alle geoffreerde werkzaamheden uit tegen een basic vaste prijs. Wil je ons Parket onderhoud in Meppel laten uitvoeren? Dan staan we volledig tot je dienst. We werken heel zorgvuldig en nagenoeg stofvrij. ( De schuurmachine is voorzien van stofafzuiging) Dus daar kan het niet aan liggen. En zoals al eerder gezegd. Het schuren en afwerken doen we tegen vaste basisprijzen en we schuren je parket professioneel en geven ook nog extra onderhoudsadviezen..

De kleur is belangrijk

Parket schuren in Meppel. Ook geven we vrijblijvende kleuradviezen. Bij parketonderhoud (ook in Meppel) komt ook vaak de vraag naar voren. “Wat zou voor mijn parket de juiste kleur zijn?” De Vloerenboerderij adviseert hierin. Geeft dus adviezen voor een nieuw aan te brengen olie-kleur voor een  nieuwe toekomstige  uitstraling, er zijn nogal wat oliesoorten en kleuren te verkrijgen, maar de kleurkeuze is natuurlijk voor elke klant anders. Het komt wel vaak voor, dat er voor basis aardetinten gekozen worden. Kies dus veilig voor de Vloerenboerderij: Parket schuren in Meppel.